SIEVIEŠU DIENAS BALLE ar grupu Roja

Starptautiskās sieviešu dienas ieskaņā, Ventspils Kultūras centrs aicina uz balli.

Par mūziku vakara gaitā rūpēsies pazīstamā un iemīļotā grupa “Roja” no Kurzemes. Tās sastāvā muzicē Jānis Kalniņš (vokāls, taustiņi), Jānis Tabūns (soloģitāra), kā arī ventspilnieki - Ando Krūklis (basģitāra, vokāls) un Sanijs Bondars (bungas). Grupas repertuārā ir gan pašu radītas un popularitāti ieguvušas oriģinālkompozīcijas, gan arī dažādas latviešu estrādes zelta dziesmas.

Balles apmeklētājus vakara gaitā sagaida jestri priekšnesumi no jauniešu deju kolektīva “Strautuguns” un dažādi ziedoši pārsteigumi. Ikvienam būs pieejams arī īpaši izveidots foto stūris atmiņu iemūžināšanai.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com. Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.
Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu