LIMUZĪNS - muzikāla vīzija par tautā iemīlētu filmu

LIMUZĪNS - muzikāla vīzija par tautā iemīlētu filmu. 

Koncertuzvedums veidots kā mīlestības un humora pilns veltījums visu laiku populārākajai latviešu filmai  “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kurai nākošgad svinēsim 40. gadskārtu.  

Ņemot par pamatu režisora Jāņa Streiča kinofilmu, baudīsim skaistās Raimonda Paula un tautas dziesmas no filmas.  Atpazīsim situācijas, vispārcilvēciskās rakstura īpašības un tipāžus no leģendārās filmas. Secināsim, kas un vai ir mainījies mūsos no filmas tapšanas laika un kādēļ šī filma vēl joprojām tik ļoti uzrunā visus mūs šodien.   

Visas dziesmas  tiks pasniegtas ar mūzikliem raksturīgu horeogrāfiju. 

Filmā atpazīstamos tēlos iejutīsies  - Olga Dreģe, Lelde Dreimane, Mārcis Maņjakovs, Sarmīte Rubule,  Kristīne Vainšteina,  Ieva Sutugova,  Mārtiņš Brūveris,  Artūrs Biķernieks  u.c.     

Piedalīsies īpašie viesi no filmas veidotājiem, dalībniekiem un autoriem.

Režisors un horeogrāfs - Jānis Putniņš

Tērpu māksliniece - Ilze Kaša

Scenārijs - Elizabete Trumpe

Muzikālo pavadījumu nodrošinās  LIMUZĪNA ORĶESTRIS (Anatolija Livčas instrumentālā grupa  un Latvijas Nacionālā teātra muzikas daļas vadītājs Valdis Zilveris ar virtuozu akordeona spēli).

Nesen tapušās izrādes šajā sērijā: "Čikāgas piecīši. Leģendu atgriešanās.", Muzikāla izrāde par Maestro R.Paula jaunību "Leģendas dzimšana""Teātru Tenori" - Dziedošie aktieri un operas solisti,    "Nora un Viktors. Zelta duetam 50" ar Mariju Bērziņu un Andri Ērgli titullomās. 

Producente - Laila Ilze Purmaliete.  Informācija par izrādēm Mob. 29473307

 

 
Nav gaidāmo pasākumu