REBEKA, OSOKINS UN RAHMAŅINOVS | DZIESMAS

REBEKA, OSOKINS UN RAHMAŅINOVS ǀ DZIESMAS

Marina Rebeka, soprāns

Andrejs Osokins, klavieres

Divu izcilu latviešu mūziķu – operas dīvas Marinas Rebekas un šī gada Koncertzālces "Cēsis" rezidences mākslinieka, pianista Andreja Osokina – duets klausītājiem piedāvā jaunu programmu ar krievu komponista Sergeja Rahmaņinova dziesmām.

Koncertā atklāsies plašs Rahmaņinova daiļrades spektrs - agrīnie opusi, romantiskā uzplaukuma perioda skaņdarbi, kā arī tumšais un mistiskais Opuss 38.

Latviešu soprāns Marina Rebeka ir atzīta par vienu no izcilākajām mūsu laika dziedātājām. Kopš izcilās uzstāšanās Zalcburgas festivālā 2009. gadā maestro Rikardo Muti vadībā, Marina regulāri viesojusies tādās prestižās koncertzālēs un opernamos kā Metropolitēna opera, Kārnegī zāle, La scala, Londonas Karaliskā opera, Amsterdamas Concertgebouw, Bavārijas Valsts opera, Vīnes Valsts opera un Cīrihes opera.

*Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

 
Nav gaidāmo pasākumu