Katrīna Gupalo un Andrejs Osokins koncertprogrammā PARIS JE T AIME

2020.gada 3.oktobrī plkst. 18:00 Kocēnu kultūras namā notiks Frankofonijas dienu koncerts (Pārcelts no 22.marta!), kurā ar savu šarmu un fantastiskajām vokālajām dotībām uzstāsies pianiste un dziedātāja Katrīna Gupalo un daudzu starptautisko pianistu konkursu laureāts Andrejs Osokins ar koncertprogrammu " PARIS JE T'AIME".

Koncertrogramma, nojaucot robežu starp teātri un izpildītājmākslu, klasisko un populāro mūziku, atklāj stāstu par vīrieša un sievietes mīlestību un tās nepieradināmo dabu iedvesmai pakļautajā mākslinieka dzīvē. Veltījums leģendārajai franču dziedātājai Edītei Piafai apvieno gan Piafas leģendārākos hītus un īpaši ekspresīvās pēdējo gadu dziesmas, kas daudziem klausītājiem būs atklājums, gan mazāk zināmās viņas dziesmas. Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina radītās koncertporgrammas jau apbūrušas klausītājus Latvijā, Lielbritānijā, Somijā un ASV.

Pasākumu būs iespēja baudīt, sēžot pie galdiņiem, kā arī darbosies franču uzkodu un vīna bārs.

Andrejs Osokins ir pasaules nozīmīgāko starptautisko pianistu konkursu - Artura Rubinšteina konkursa Telavivā, Margaritas Longas un Žaka Tibo konkursa Parīzē, Līdsas konkursa, Karalienes Elizabetes konkursa Briselē un Starptautiskā Pianisma Foruma laureāts. Londonas laikraksta ”The Independent” kritiķu vērtējumā pianistam piemīt “hipnotizējoša personības pievilcība, plaša un ekspresīva skaņu krāsu palete, kā arī neparasti pārliecinoša dažādu mūzikas stilu izjūta”.

Katrīna Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un sensuāla balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise. Studējusi Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā (ASV) un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā (UK), guvusi atzinību dažādos starptautiskos konkursos, t.sk. Parīzē, Londonā, Maskavā un ASV.

Biļetes šobrīd iespējams iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs.
*Biļetes, kuras tika iegādātas uz sākotnējo koncerta datumu būs derīgas arī pārceltajā koncerta datumā!!

Biļetes cena: 7 EUR iepriekšpārdošanā. Pasākuma dienā: 10 EUR.

 
Nav gaidāmo pasākumu