Pagalms atdzīvojas

 

!!! Sakarā ar ārkārtas situāciju valstī no 13. marta līdz 14. aprīlim "Willa Teātris" izrādes nenotiks. Noteikti centīsimies skatītājiem nodrošināt iespēju šajā laika periodā plānotās izrādes noskatīties citā laikā. Iegādāto biļešu īpašniekus aicinām sekot līdzi informācijai teātra "Facebook" lapā.

 

 

WILLA TEĀTRIS piedāvā:
Izrāde bērniem, kas tapusi Valmieras vasaras teātra festivāla ietvaros

Katru nedēļu pie garāžas satiekas vienā pagalmā dzīvojoši draugi. Šoreiz tikšanās pārtaps nepieredzētā piedzīvojumā, jo pēkšņi atdzīvojas
nobružātās garāžas durvis, kannas un vēl daudzas citas lietas, kuras atrodas garāžā un pie tās. Draugi, sarunājoties ar lietām, uzzina, ko tās jūt, domā un kā tās sadzīvo vienā garāžā. Izrāde stāsta par lietām, kuras ir aizmirstas, bet sniedz daudz prieka un mīlestības.

Režisors: Toms Treinis
Piedalās: Matīss Budovskis, Alise Danovska, Emīls Krūmiņš, Rihards Zelezņevs
Izrādes māksliniece: Marta Mielava

Willa Teātris dibināts Rīgā, 2020. gada sākumā, apvienojoties spēcīgam, pieredzējušam un talantīgam teātra profesionāļu sastāvam. Par teātra mājvietu kļuvusi K.K. fon Stricka villa, kurā vietas atradīsies vismaz 80 skatītājiem. Willa Teātris piedāvās gan svaigus iestudējumus, gan performances, gan aktuālus dzejas un mūzikas pasākumus, bet svētdienās iecerēts piedāvāt izrādes bērniem.
 
 
 
Nav gaidāmo pasākumu