Koncerts bērniem / Zosu sapņi

KONCERTUZVEDUMS ĢIMENĒM “ZOSU SAPŅI”

Multimediālajā koncertuzvedumā ģimenēm “Zosu sapņi” tiks atskaņoti Andra Riekstiņa dziesmu cikli “Senās Rīgas dejas” un “Zosu sapņi”, kurus caurvīs Ineses Zanderes dzejoļi bērniem un stāsti par lielo zivi, kura dzīvo Daugavā un sargā Rīgu, par skolotājām, kuras naktīs neiet mājās, bet kūko koku galos, Rīgas dejām un trīs vasarīgām kleitām.

Bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Kolibri” dalībnieki būs ne tikai dziedātāji, bet arī aktieri, kuri caur Katrīnas  Albužes veidoto horeogrāfiju un Sabīnes Kjahjares radītajām ilustrācijām, stāstīs savus visneprātīgākos un aizraujošākos sapņus.

Ilustrācijas projekciju veidā koncertu padarīs krāšņu un uztveramu pat pašiem mazākajiem skatītājiem. Ilustrāciju iedvesmu avots ir ne tikai ciklu mūzika un dzeja, bet arī pašu bērnu apkopotie apraksti par sapņiem, skolotājām un ilustrācijās esošajiem tēliem.

Projektā piedalās Pāvula Jurjāna mūzikas skolas bērnu orķestris (mākslinieciskais vadītājs Jēkabs Jančevskis), RKTMC “Mazā Ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (mākslinieciskā vadītāja Inita Malnača), kā arī radošā komanda – uzveduma mākslinieciskais vadītājs un diriģents Matīss Pēteris Circenis, diriģents Jēkabs Jančevskis, horeogrāfe Katrīna Albuže, režisore Agnese Malnača, vizuālā noformējuma un ilustrāciju autore Sabīne Kjahjare.

Biļešu cenas – 7.00 EUR

Pirmsskolniekiem (kuri aizņem sēdvietu), skolniekiem, studentiem, invalīdiem un pensionāriem – 5.00 EUR

Biļetes uz pasakumu ir jāiegādājas katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma. Bērniem, kuri neaizņem sēdvietu, jāiegādājas ieejas biļete (2.50 EUR)

Koncertuzvedums vienā daļā, 1h

 

 
Nav gaidāmo pasākumu