Cikls ČETRI GADALAIKI / PAVASARA MĪLESTĪBAS DZIESMAS

Uzmanību!!! Valsts izsludinātā ārkārtas stāvokļa dēļ 20. marta State Choir LATVIJA koncerts Cikls "Četri gadalaiki" / Pavasara mīlestības dziesmas tika pārcelts uz 24. aprīli. Biļetes, kas iegādātās uz 20. marta koncertu 24. aprīlī būs derīgas. Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar mums, rakstot uz [email protected]. Tiksimies drīz!

24. aprīļa vakarā Rīgas Sv. Pētera baznīcā Valsts Akadēmiskais koris “Latvija” ar koncertu “Pavasara mīlestības dziesmas” atklās koncertu ciklu “Četri gadalaiki”. Cikla koncertos koris “Latvija” diriģenta Māra Sirmā vadībā izcels katru gadalaiku, stāstot par mīlestības atmošanos pavasarī, uzplaukumu vasarā, krāšņumu un sentimentu rudenī, kā arī pārdomu un garīguma laiku ziemā. Korim koncertā pievienosies soprāna balss īpašniece Viktorija Pakalniece, mecosoprāns Sniedze Kaņepe, tenors Mārtiņš Zvīgulis un baritons Kalvis Kalniņš. 

Kora un solistu skanējumu papildinās mākslinieka Viktora Keino video projekcijas, kas radītas iedvesmojoties no Jāzepa Pīgožņa balvas Latvijas ainavu glezniecībā laureātu darbiem.

Programmā Riharda Štrausa, Svena Dāvida Sandstrēma, Mateja Kastelica, Ģērģa Ligeti un Ambroša Čopī mīlestībai un pavasarim veltītie skaņdarbi.

Dalībnieki: 

Valsts Akadēmiskais koris "Latvija"

Diriģents Māris Sirmais

Viktorija Pakalniece, soprāns

Sniedze Kaņepe, mecosoprāns

Mārtiņš Zvīgulis, tenors

Kalvis Kalniņš, baritons

 

Seko Valsts Akadēmiskā kora "Latvija" jaunumiem arī: 

www.koris.lv 

https://www.facebook.com/StateChoirLATVIJA/

https://www.instagram.com/statechoirlatvija/

 

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu