Kinovakars Mazmežotnes muižā / Filma PILSĒTA PIE UPES

Mazmežotnes muiža pasākumu stallī piedāvā saviem apmeklētājiem kino un gardēžu vakaru!

 

Šajā vakarā demonstrēsim jauno Viestura Kairiša spēlfimu "PILSĒTA PIE UPES".

Filmas galvenajam varonim ir nevainojama profesija - daiļkrāsotājs, un viņš ir pieprasīts pie visām varām, kas nomainās īsā laika posmā pagājušā gadsimta 30.gadu beigās.

Patosa pilnos Ulmaņlaikus nomaina skarbie komunistu, tad nacistu režīmi... Viņa iecerētā ir ebreju meitene Zisla, taču jaunās sievietes tēvs liek šķēršļus. Sagadās tā, ka šajā laikā Anša dzīvē uzrodas arī glītā latviete Naiga. Starp trīs varām, kas sabradā Anša pilsētu, divām sievietēm, kas plosa viņa sirdi, iespējama tikai viena izvēle...

Režisora Viestura Kairiša filmas scenārijs tapis pēc Gunara Janovska tāda paša nosaukuma romāna motīviem. Kairišs filmu veido kopā ar saviem ilggadējiem radošajiem partneriem - mākslinieci Ilzi Jurjāni un operatoru Gintu Bērziņu: viņu iepriekšējais kopdarbs - spēlfilma "Melānijas hronika".

 

Filmas sākums: 19:00

Ierašanās: no 18:30

Filmas garums: 1h 58 min.

 

Pirms kino laipni lūgti staļļa bufetē iegādāties uzkodiņas un dzērienus!

Šajā kino vakarā pirms vai pēc seansa Mazmežotnes muižas restorāns piedāvā kino gardēžiem arī gardu maltīti pēc īpaši sastādītas ēdienkartes  muižas Kungu mājas restorānā.

Lai baudītu tālāk nesteidzīgu kino un gardēžu vakaru, Mazmežotnes muižas viesnīca piedāvā rezervēt mājīgās un mīlīgās muižas istabiņas.

Laipni gaidīti Mazmežotnes muižā!

 

Galdiņu un viesnīcas numuriņu iepriekšēja rezervācija:  25772269,  [email protected]

 

 
Nav gaidāmo pasākumu