Aicina bigbends SIGULDA

Piektdien, 7. februārī, plkst.19.00 Ventspils kultūras centrā uz skanīgu koncertu ielūdz bigbends “Sigulda” un mākslinieciskais vadītājs Vilnis Boitmanis ( BOICH). Koncertā piedalīsies arī Ventspils Junioru bigbends un Ventspils Senioru bigbends Renāra Lāča vadībā.

 

Bigbends “Sigulda” ir kolektīvs ar pieredzi, jo šobrīd tiek aizvadīta 62. sezona un savulaik to ir vadījuši Jānis Meija, Jānis Raslavs, Alnis Zaķis, Pēteris Goldbergs. Orķestris ir koncertējis ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā, Moldovā, Krievijā, kā arī ir bijis vairākkārtējs festivālu “Liepājas Dzintars” un “Dzintara Trompete” (Kauņa, Lietuva) laureāts. Arī pašreiz bigbends aktīvi piedalās gan Siguldas, gan citu pilsētu kultūras dzīvē.

 

Bigbendam “Sigulda” ir arī savi solisti - Inese Greste-Bernāne, Eva Strazdiņa, Daiga Matisone, Raimonds Eizenšmits, kurus dzirdēsim arī koncertprogrammā Ventspilī 7. februārī plkst.19.00 Ventspils kultūras centrā.

 

Biļetes cena 2.00 EUR.

Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils kultūras centra kasē (tālr. 63624796), visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .

 

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu