Deju uzvedums / Kaķīša dzirnavas

Svētdien, 2. februārī plkst. 15.00 teātra namā “Jūras vārti” Ventspils deju ansambļa “Liedags” visu paaudžu dejotāji, senioru deju kopa “Brīzīte” un kolektīvu mākslinieciskā vadītāja Inga Liepiņa aicina uz deju uzvedumu “Kaķīša dzirnavas“ pēc Kārļa Skalbes pasakas motīviem.

Uzveduma veidotāji aicina skatītājus uz krāšņa izrādi visai ģimenei, kurā tiks izdejots stāsts par ticību labajam, par nepadošanos un nepieciešamību saglabāt pozitīvo skatījumu uz dzīvi jebkurā situācijā.

Kolektīva vadītāja, idejas autore, režisore, horeogrāfe Inga Liepiņa ir pārliecināta, ka pasaku gan lielā, gan mazā cilvēka dzīvē nekad nav par daudz un nu jau par tradīciju ir kļuvis un ik gadu “Liedaga” dejotāji saviem skatītājiem piedāvā kopīgi iestudētus deju uzvedumus.

Nāc un nenokavē!

Biļetes cena 2.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana teātra nama “Jūras vārti” kasē (tālr. 63624272), Ventspils kultūras centra kasē (tālr. 63624796), visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .


Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.
Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.
Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.
Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu