Elīna Garanča. Solokoncerts

Iepriekš plānotais koncerts pulksten 18.00 tiks sadalīts divos koncertos, tādēļ visiem biļešu īpašniekiem obligāti jāapmaina koncerta biļetes pret kādu no jaunajiem norises laikiem 2020. gada 10. oktobrī pulksten 17.00 vai pulksten 20.00!

Biļešu apmaiņas pakalpojums būs pieejams, sākot no otrdienas, 15. septembra. Biļešu īpašnieki aicināti rīkoties sekojoši:
• Izvēlēties vienu no diviem piedāvātajiem koncerta norises laikiem.
• Apmainīt koncerta biļetes līdz 2020. gada 30. septembrim.
• Ja biļetes iegādātas Biļešu paradīzes klātienes kasē, tās var apmainīt Liepājā, koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā, Radio ielā 8. Tālrunis uzziņām: 634 24555.
• Ja biļetes iegādātas internetā, biļešu īpašnieki aicināti sazināties, rakstot ziņu uz e-pastu [email protected]. E-pasta tematā aicinām rakstīt “Par Elīnas Garančas koncertu”, tekstā norādīt vēlamo koncerta laiku un Jūsu iegādātos sēdvietu numurus. Ņemot vērā lielo pieteikumu skaitu, lūdzam nogaidīt vismaz 1 darba dienu kamēr koncertzāles speciālists atbild uz Jūsu pieprasījumu. Katrs ienākošais e-pasts tiek apkalpots ienākošā secībā.
 
 
Lai pārceltā koncerta biļešu īpašniekiem pirmajiem dotu iespēju apmeklēt koncertu, no 15. līdz 30. septembrim tiks apkalpoti tikai šie klienti. No 1.oktobra atlikušās biļetes uz koncertu būs pieejamas brīvā tirdzniecībā visiem interesentiem. 
 
Lūdzam ņemt vērā:
• Koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centra darba laiks no otrdienas līdz piektdienai ir no pl.12. līdz pl.17, sestdienās un svētdienās no pl.10 līdz pl.15, pirmdienās – slēgts. T.: 634 24 555
• Ja biļete iegādāta ar atlaidi, dodoties to apmainīt, lūdzam ņemt līdz statusu apliecinošu dokumentu.
• Biļetes, uz kurām norādīts iepriekšējais koncerta laiks (pl.18.00) nebūs derīgas ne uz vienu no koncertiem, visas iegādātās biļetes ir obligāti jāapmaina.
• Saistībā ar pastāvošajiem pulcēšanās ierobežojumiem, koncertzāle nevar garantēt katras konkrētās iepriekš pārdotās vietas pieejamību.
• Mainot biļetes, katram apmeklētājam būs jānorāda sava un līdznācēja kontaktinformācija (jāveic biļetes personalizācija). Informāciju SIA "Lielais Dzintars" uzglabās vienu mēnesi pēc koncerta norises, lai nepieciešamības gadījumā to varētu nodot Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rīcībā.
• Rekomendējam lietotnes “Apturi Covid” lejupielādi. 

 

Elīna Garanča ir viena no pieprasītākajām dziedātājām uz Zemes – pasaulē šobrīd ir tikai daži mecosoprāni, kuri spētu viņai līdzināties vokāli, muzikāli vai dramatiski. /New York Classical Review/

Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” šī būs pasaulslavenās latviešu mākslinieces debija. Elīna Garanča  Liepājā uzstāsies ar kamermūzikas programmu. Viņas skatuves partneris būs viens no pasaulē labākajiem koncertmeistariem – izcilais skotu pianists Malkolms Martino (Malcolm Martineau). Martino pazīstams kā koncertmeistars labākajām pasaules operas dīvām – Annai Ņetrebko, Annei Sofijai fon Oterei, Andželai Georgiū u.c. Kopā ar Elīnu Garanču viņi aizvadījuši spožus koncertus prestižākajās zālēs pasaulē - Vigmora zālē Londonā, Kārnegī zālē Ņujorkā, Musikverein koncertzālē Vīnē u.c. 

Abu mākslinieku skatuviskā partnerība tiek dēvēta par maģisku. “Elīnas Garančas balss smalkajā klavieru pavadījumā ne tikai aizkustina, bet arī apreibina – tajā ir viss krāsu un emociju spektrs. Tā ir balss, kura ir sasniegusi briedumu, taču nav zaudējusi maigumu, vieglumu un elastīgumu,” raksta kritiķi.

Koncertprogramma tiks precizēta.

Video: https://youtu.be/Bs0Sb4Zf77E (Elīna Garanča dzied Roberta Šūmaņa “Veltījumu” (”Widmung”)) 

Biļetes: no 30,00 eiro. Pasākumam tuvojoties biļešu cena var tikt mainīta

Piedāvājam īpašas vietas kora balkonā. Šīs vietas ir ar ierobežotu redzamību, ar skatu uz zāli un krēsli bez atzveltnēm

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25% (pieejama tikai kasēs)

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Grupu biļetes:

  • 10-29 personas – 20%
  • 30 un vairāk personas -25%


Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.

Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Apmeklētājiem ratiņkrēslos nodrošinām vietas parterā. Biļetes iespējams iegādāties elektroniski, izvēloties “IEEJAS BIĻETE” - “ieejas biļete ratiņkrēslam” vai arī jebkurā “Biļešu paradīzes” kasē. Vairāk informācijas par biļešu rezervāciju variet saņemt koncertzāles informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu [email protected]. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt līdz sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 

Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.

Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.

 
Nav gaidāmo pasākumu