Guntara Rača 55 gadu jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē

Šogad mūziķim un dzejniekam Guntaram Račam aprit 55 un nu jau par tradīciju kļuvušais ikgadējais vasaras autorvakars “Dzintaru koncertzālē”, solās būt īpašs.

Koncerta pirmajā daļā ar pilnīgi jaunas koncertprogrammas pirmatskaņojumu uzstāsies Guntara projekts “Saldās sejas”, kuras sastāvā muzicē jau pieredzējušie un populārie mūziķi Tomass Kleins (Līvi), Andris Alviķis (bet bet), Uģis Tirzītis (bet bet) un vēl jaunie, bet jau atzinību ieguvušie dziedātāji Katrīna Bindere, Jānis Narkevics Jr. un īpašie viesi, kuru vārdi vēl tiks izziņoti. Jaunās koncertprogrammas pamatā ir Guntara, sadarbībā ar Maestro Raimondu Paulu tapušie skaņdarbi vēl nekad iepriekš nedzirdētās versijās. Vienu gan var garantēt, ka tas būs jautri un saulaini! Plānots, ka koncerta dienā būs pieejams arī šīs jaunās programmas CD albums. Protams, dzirdēsiet arī jaunus dzejoļus un stāstus. Kā jau tas ierasts Rača autorvakaros.
Koncerta otrajā daļā Guntars, kurš savas muzikālās gaitas sāka dzimtajā Liepājā, uz skatuves aicinās savus novadniekus, lai atskaņotu īpašo jubilejas programmu “Liepājnieku dziesmas”.
Guntars Račs: “Ar liepājniekiem kopā ir sarakstītas daudzas populāras dziesmas, tagad būs iespēja tās beidzot apkopot vienā koncertā un kāpt uz skatuves ar saviem draugiem.”
Koncerta nosaukums jau būtībā izsaka visu, jo koncerta otrajā daļā dzirdēsiet dziesmas, kuras Račs kopā ar Ainaru Virgu, Uldi Marhileviču, Jāni Lūsēnu, Imantu Kalniņu, Tomasu Kleinu, Ivo Fominu, Gunti Veitu, un citiem, ir radījis liepājnieku grupām – “Līvi”, “Credo”, “Liepājas brāļi”, “Saldās sejas”, “Fomins & Kleins”, kā arī dziedātājiem Igo un Ivo Fominam.
Skanēs tādi hiti kā “Ozolam”, “Tikai tā”, “Kādā brīnišķā dienā”, “Es karājos tavā bizē”, “Muzikants”, “Nekas jau nebeidzas”, “Dieva dēls”, “Tur, aiz mākoņiem ir saule” un citas.

Koncerta laikā arī tiks prezentēta jauna Guntara Rača dzejoļu grāmata. Koncerta starplaikā un pēc koncerta Guntars labprāt sniegs autogrāfus un aprunāsies ar koncerta apmeklētājiem.

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu