MAUGLIS - rokopera

PAZIŅOJUMS

Mīļie draugi un rokoperas "Mauglis" biļešu īpašnieki!


Divus gadus mēs lolojām rokoperas "Mauglis" jauniestudējumu, kas rīt uzsāks savu ceļu pie skatītājiem. Diemžēl, ne tā, kā to bijām sākotnēj iecerējuši. Mēs, izrādes veidotāji, ticējām valdības solījumam, ka "zaļajā" jeb epidemioloģiski drošajā režīmā organizētie pasākumi netiks ierobežoti. Diemžēl, situācija valstī ir tāda, ka ierobežojumi ir attiecināti arī uz šiem pasākumiem. Šī iemesla dēļ šogad plānotās izrādes, diemžēl, nenotiks. Būs tikai t.s. "slēgtā pirmizrāde" ļoti nelielam skatītāju skaitam.


Tiklīdz Ministru kabinets paziņos lēmumu, kas pasākumu rīkotājiem dos juridisku pamatu pasākumu atcelšanai, tiks uzsākta naudas atmaksa skatītājiem par iegādātajām biļetēm. Līdz tam - lūdzu Jūsu izpratni un pacietību. 


Mums visiem ir viena asins - tev un man. Ar šiem vārdiem Mauglis pameta džungļus un devās pie cilvēkiem. Arī mūsu Mauglis kādreiz satiks cilvēkus. Visticamāk - jau nākošajā vasarā...

 

Rokopera "Mauglis" ir viens no zināmākajiem dzejnieka U.Bērziņa un komponista M.Brauna kopdarbiem, kas savu pirmiestudējumu piedzīvoja 1982. gadā Jaunatnes teātrī. 2021. gadā top jauns iestudējums režisora Jāņa Mūrnieka, horeogrāfes Sanitas Misikas (Latvija), Alekseja Anisenas (Baltkrievija)  un producenta Jura Millera vadībā. Tajā piedalīsies Igors Siliņš, Kārlis Tols, Aija Dzērve, Jānis Skanis, Elīna Bojarkina, Edgars Lipors, Adams Vaicis, Jānis Kirmuška, Juris Vizbulis, Rihards Zelezņevs, Māris Skrodis, u.c. aktieri un dziedātāji, kā arī TDA "Dzintariņš" dejotāji. 

"Jauna ēra", "Brīnišķīgais medījums" - tie ir tikai daži no lieliskajiem skaņdarbiem, kas skanēs šajā izrādē!

Biļete jāiegādājas katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.

 

Uzmanību!

Pasākums notiks t.s. drošo pasākumu formātā atbilstoši spēkā esošajiem MK noteikumiem.

Saskaņā ar MK 2021. gada 28.septembra lēmumu, pasākumu drīkstēs apmeklēt visi, kas ir vakcinēti vai ir pārslimojuši un spēj uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu. BĒRNI LĪDZ 12 GADU VECUMAM pasākumu var apmeklēt bez Covid-19 sertifikāta, BĒRNI NO 12 GADU VECUMA pasākumu par apmeklēt, uzrādot derīgu Covid -19 testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu (t.,sk. - skolās veikto skrīninga testu).  

Skatītājiem, kuri iegādājās biļetes uz iepriekš izsludinātajām un 2020. gadā plānotajām izrādēm, nav jāveic nekādas papildus darbības - iegādātās biļetes (saglabājot tās pašas sēdvietas) būs derīgas 2021. gada izrādēs. Par izrādēm, kuru norise ir atcelta, internetā iegādāto biļešu nauda tiek automātiski reversēta, bet kasēs iegādātās biļetes jānodot jebkurā "Biļešu paradīzes" kasē.

Pasākuma laikā var tikt veikta foto, video un audio fiksēšana, ko veic pasākuma rīkotājs, ar mērķi šos ierakstus izplatīt un padarīt pieejamus sabiedrībai, organizatora izvēlētā kārtībā, apjomā un laikā. Ierakstu veikšanas laikā var tikt fiksēti atsevišķi skatītāji un skatītāju grupas. Iegādājoties biļeti, pasākuma apmeklētājs piekrīt šiem noteikumiem un neiebilst pret tiem. Pasākuma rīkotājs patur tiesības veikt izmaiņas pasākuma dalībnieku sastāvā bez iepriekšēja brīdinājuma.

 
Nav gaidāmo pasākumu