UZMANĪBU, PELES! jautra izrāde bērniem un vecākiem / TEĀTRIS UN ES

Ja mēs - PELES nebūtu tik bailīgas, tad droši varētu teikt, ka mēs būtu cilvēku labākie draugi! Neticat? Tad padomājiet, kāpēc cilvēks datora kursoru nosauca par peli? Tikai aiz mīlestības?! Kāpēc cilvēks mūs - PELES iesēdināja raķetē un aizsūtīja kosmosa dzīlēs? Tāpēc, ka cilvēks mums uzticas! Tāpēc, ka cilvēks mums uzticas! Un arī šoreiz jums būs iespēja kopā ar pelēm doties jautrā piedzīvojumā, jo mēs – PELES gribam ar jums draudzēties! 🧡

Spēlējiet spēles, izbaudiet piedzīvojumus un metieties jautrās rotaļās! UZMANĪBU, PELES ir izrāde gan lieliem, gan maziem bērniem. Izbaudiet labāko dienu kopā ar pelēm Čiku un Niku, kuras jūs aizvedīs uz „ZINĀŠANU ZEMI”! Apbruņojušās ar mugursomām, pusdienu kastītēm un lielu zinātkāri, peles dosies ceļā. Viens, divi – jau tūkstošs soļu un aizraujošais piedzīvojums var sākties! 

REŽISORS PAR IZRĀDI:

„Pasaulē ir daudz stāstu par bailēm - kurām ir lielas acis, par draudzības spēku - kas pārvar vislielākos šķēršļus, par uzticīgiem draugiem  - uz kuriem vienmēr var paļauties. Izrādē „Uzmanību, peles!” mēs vēlējāmies pārkāpt skatuves robežas, iesaistot savā stāstā mazos skatītājus, lai viņiem teātris asociētos ne tikai ar prieku un jautrību, bet arī ar izziņu! Bērnu līdzdalība izrādē ir viens no šī teātra projekta lolotākajiem mērķiem - tās jēga. Šī pieredze starp teātri un skatītāju sniedz mums neizsīkstošu iedvesmas avotu un vēlmi attīstīt jaunas idejas. Mēs vēlamies, lai šī kopējā pieredze ir pieejama visiem bērniem! Ar nepacietību gaidām izrādē! 

Režisors: Armands Ekštets

Žanrs: jautra un izzinoša izrāde bērniem

Izrādes ilgums: 45 min

Mērķu auditorija: bērni pirmskolas un sākumskolas vecumā

Valoda: latviešu

Saziņai: [email protected]

Vairāk informācijas par teātri: https://izradesberniem.lv/

Teātris sociālajos tīklos:

Facebook https://www.facebook.com/teatrisunes 

Instagram - https://www.instagram.com/teatrisunes_izradesberniem/ 

Uz tikšanos teātrī! 🧡

 
Nav gaidāmo pasākumu