Koncerts / Mana tautasdziesma

2019.gada nogalē mūziķis un producents Arnis Mednis izdeva albumu "Mana tautasdziesma" ar latviešu tautasdziesmām mūsdienīgos aranžējumos.

Mūziķa vēlme ir aicināt klausīties mūsu tautasdziesmas, atklāt un parādīt to nezūdošo vērtību caur modernu, mūzdienīgu skaņu. Arnis Mednis : "Es mēģināju šos kosmiskos kodus, kuri atrodami latviešu tautasdziesmās, ietērpt modernās skaņās, un pārliecinājos, ka šie kodi netiek zaudēti, un tie parādās pilnīgi jaunā gaismā un iegūst pat jaunu krāsu."

Uz šī albuma pamata ir radīta koncertprogramma, kurā piedalās Latvijā populāri solisti un mūziķi - Ieva Kerēvica, Elza Rozentāle, Lauma Bērza ("Tautumeitas"), Atis Zviedrs, Normunds Rutulis, Svens Vilsons (ģitāra), dj Aspirīns, Ainis Zavadskis (perkusijas), Rolands Beļēvičs (sintezators, akordeons) un Arnis Mednis (sintezators un balss).

Koncertprogramma veidota kā krāsains kaleidoskops, kurā katra dziesma iekrāsota ar atšķirīgiem mūzikas stila elementiem, tā piemēram, disco house "Kas dārzā?", blūzs "Aijā, Ancīt, aijā" , džezīgā stilā "Čuči guli, līgaviņa", fanks "Jumalo, jumalo" un etnotehno stilā "Gavilēšana".

Koncerta ilgums 1.30 h ar starpbrīdi.

 
Nav gaidāmo pasākumu