28. Liepājas Starptautiskais zvaigžņu festivāls. MAIJA KOVAĻEVSKA. DZIESMAS UN NOKTIRNES

Informācija 28. Liepājas Starptautiskā zvaigžņu festivāla koncertu biļešu īpašniekiem

Sakarā ar pagarināto ārkārtas situāciju valstī tiek pārcelti 2021. gada 6. un 11. martā klātienē paredzētie festivāla koncerti:

MAIJA KOVAĻEVSKA. DZIESMAS UN NOKTIRNES => 2021. gada 1. jūlijs / ceturtdiena / 19:00

FESTIVĀLA NOSLĒGUMA KONCERTS => 2021. gada 3. jūlijs / sestdiena / 19:00

NB! Augstākminētie koncerti tiek iekļauti 29. Liepājas Starptautiskā zvaigžņu festivāla programmā, līdz ar ko tiks mainīts nosaukums vienam no koncertiem:

FESTIVĀLA NOSLĒGUMA KONCERTS => MAIJA KOVAĻEVSKA UN LIEPĀJAS SIMFONISKAIS ORĶESTRIS

Iepriekš iegādātās biļetes joprojām ir derīgas, tomēr tuvojoties koncertu datumiem, lūdzu, sekojiet jaunākajai informācijai mūsu mājaslapā liepajassimfoniskais.lv vai bilesuparadize.lv.

Pateicībā par Jūsu uzticību un pacietību,

Liepājas Simfoniskais orķestris

 

Šis būs salonmūzikas koncerts pēc 19. gadsimta parauga – mājīgā gaisotnē, kur mūziķi un klausītāji ir ciešā tuvumā un domā līdzīgas domas.

Liepājas klausītāju iemīļotā dziedātāja Maija Kovaļevska 2020. gadu sāk ar Alises Fordas lomu Hamburgas Valsts operā un turpina ar Mimī Drēzdenes Zempera operā. Pa vidu – Liepājas festivāls ar Lūcijas Garūtas un Jāņa Mediņa skaistām, pārdompilnām dziesmām. Maijas pianists šajā programmā – Čīlē dzīvojošais latviešu virtuozs un augstskolas docētājs Armands Ābols. Maija un Armands sen vēlējušies būt uz vienas skatuves, un nu sapnis piepildījies.

Armanda solosniegumā skanēs Šopēna 9. opusa populārās noktirnes (naktsmūzika) un Šūmaņa “Bērnu ainu” izlase. Savukārt Rīgas kamerkora Ave Sol izcilā vīru grupa bagātinās programmu ar Franča Šūberta nepelnīti reti skanošām kordziesmām amplitūdā no idilliskām ainām līdz sakrālam pārdzīvojumam un atpakaļ pie galdadziesmas.

Iztēlojamies Vīnes vai Berlīnes aizpagājušā gadsimta pilsonisku interjeru, porcelānu un portjeras, klusas sarunas, iekārtojamies ērtāk un – baudām!

Maija KOVAĻEVSKA / soprāns

Armands ĀBOLS / klavieres

Māris KUPČS / ģitāra

Rīgas kamerkora AVE SOL vīru grupa

Jurģis CĀBULIS / diriģents

 Programmā:

Jānis MEDIŅŠ, Lūcija GARŪTA, Francis ŠŪBERTS, Frideriks ŠOPĒNS, Roberts ŠŪMANIS

Atbalsta: Latvijas Republikas Kultūras ministrija, Valsts kultūrkapitāla fonds un Liepājas pilsēta.

 --

Cita informācija:

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, invalīdiem, pensionāriem – 2,-EUR
  • 3+ ģimenes kartes īpašniekiem - 30%

NB.  Apmeklējot koncertu, jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

 

Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 7 gadu vecumam netiek ielaisti.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos , iepriekš piesakoties, piedāvājam īpašas vietas parterā (Ieejas biļetes). Īpašās biļetes iespējams rezervēt un iegādāties tikai Biļešu Paradīzes kasēs un  koncertzāles “Lielais dzintars” Informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, vai e-pastu [email protected]. Citiem apmeklētājiem lūdzam iegādāties sēdvietas nevis ieejas biļetes!

Uz koncertu varat ierasties jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz mūsu rīkotajiem koncertiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana ieeja zālē tiek pārtraukta. 
Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru  pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš to saskaņojot ar Liepājas Simfonisko orķestri.

Pasākuma laikā var tikt veikta Liepājas Simfoniskā orķestra rīkota filmēšana un/vai fotografēšana. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un/vai filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos un reklāmas materiālos. Visas tiesības uz šādiem materiāliem un to izmantošanu pieder Liepājas Simfoniskajam orķestrim, kurš var tos izmantot pēc saviem ieskatiem jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, tai skaitā komerciālos nolūkos, (piemēram, DVD izdošanā), bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijas par iepriekš minēto apmeklētājam.

 

www.liepajassimfoniskais.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu