LEĻĻU MEISTARA SAPNIS. KONCERTSTĀSTS BĒRNIEM

Kāds Leļļu meistars darina brīnumskaistas lelles un citas rotaļlietas. Tikai viena bēda - tās nav dzīvas. Pavisam negaidot pie leļļu meistara pieklīst kāda Kaķene bez savām mājām. Varbūt viņas ierašanās nav nemaz tik nejauša? Vai Leļļu meistaram kopā ar gudro un viltīgo Kaķeni izdosies piepildīt savus labos sapņus? 

 Koncerts izskan jautru un pazīstamu mūziklu skaņās. Uz skatuves talantīgi mūziķi un stāsta varoņi - Lelle Olimpija (Annija Putniņa), priecīgais Klauniņš Tonijs (Emīls Kivlenieks), viedais Leļļu Meistars (Nauris Indzeris), viltīgā, bet labestīgā Kaķene (Baiba Renerte), dziedātāji no Rīgas Doma kora skolas mūziklu klases un pianists Raimonds Petrauskis.

 Koncertstāstā izskan oriģinālvalodā izdziedāti pasaules slavenāko mūziklu fragmenti - "Kaķi", "Kandids", "Mūzikas Skaņas" un citi.

 Koncerts piemērots 1.- 4. klašu skolēniem, kā arī ģimenēm ar bērniem no 3 gadu vecuma.

 Programmā: Dž. Geršvins, F. Lou, F. Kanders, L. Bernsteins   

Koncerta ilgums: 50 min, bez starpbrīža

Biļetes:   8,00 eiro

Bērniem līdz 2 gadu vecumam (bez nodrošinātas atsevišķas sēdvietas) – ieeja bezmaksas. Bērniem, kas vecāki par 2 gadiem, jāiegādājas atsevišķa ieejas biļete.

Atlaides:

  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25%*

*Ģimenes biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs visā Latvijā un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Interneta sistēmā www.bilesuparadize.lv tās nav pieejamas.

Grupu biļetes:

  • 10-30 personas – 20%
  • 30 un vairāk personas -25%

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: “Lielais Dzintars” sadarbībā ar “Latvijas Koncerti”

 
Nav gaidāmo pasākumu