POLIANNA. Liepājas teātra viesizrāde

Pasākums pārcelts no 17. aprīļa uz šī gada 18. septembri. Vienas paredzētās izrādes plkst. 18.00 vietā būs divas izrādes plkst. 14.00 un 18.00. Apmeklētāji var izvēlēties sev ērtāko izrādes laiku. Biļetes vēlams apmainīt (vai veikt to maiņas rezervāciju) līdz 10. septembrim. Sēdvietas tiks nodrošinātas visiem biļešu īpašniekiem, nauda par neapmainītajām biļetēm atgriezta netiks.

Ir mainīts sēdvietu izkārtojums Lielajā zālē, lai ievērotu visus šobrīd noteiktos ierobežojumus. Sēdvietas ir pieejamas pa divām blakus ar 1 m attālumu līdz nākamajām sēdvietām. Diemžēl nevaram nodrošināt individuālu pieeju katrai mājsaimniecībai, tādēļ aicinām būt saprotošiem un ieņemt vietas atbilstoši jaunajam sēdvietu plānam. Līdz ar sēdvietu izkārtojuma maiņu uz septembra pasākumiem (sīkāka informācija zemāk) no 18. augusta apmeklētājiem jāsamaina esošās biļetes pret jaunām ierādītām sēdvietām uz vietas GORS Informācijas centrā vai veicot maiņas vietu rezervāciju, zvanot 64633303 vai rakstot [email protected] (tiem apmeklētājiem, kuriem nav iespējas atnākt uz vietas), attālinātās maiņas gadījumā jaunās biļetes varēs izņemt koncerta norises dienā. Mainot biļetes, tiks veikta arī apmeklētāju kontaktu reģistrācija.

Izrāde ieteicama bērniem vecumā no 7 līdz ~14 gadu vecumam. Lūdzam, ņemt vērā, ka bērni līdz 7 gadu vecumam nedrīkst tikt atstāti pasākumā bez vecāku vai pavadošās personas uzraudzības. Kamēr pastāv pulcēšanās ierobežojumi un distances ievērošanas noteikumi, bērnistaba diemžēl nebūs pieejama. 

 

POLIANNA

Justīne Kļava. Pēc Eleonoras H. Porteres romāna motīviem.
Režisors – Dž.Dž.Džilindžers

Kādā depresijas māktā pilsētā ierodas vienpadsmit gadus veca meitene Polianna, lai ar prieka spēles palīdzību pierādītu apkārtējiem, ka pasaule ir ļoti jauka vieta, kurā dzīvot. It sevišķi savai krustmātei Pollijai, kura nocietinājusi savu sirdi un neļaujas nedz priekam, nedz emocijām. Vai pilsētiņas iedzīvotāji ļausies prieka spēlei? Un vai krustmāte atvērs savu sirdi priekam un mīlestībai?

Izrāde nominēta 2018./2019. sezonas “Spēlmaņu nakts” balvai 2 nominācijās: “Gada izrāde bērniem” un “Gada scenogrāfs” (Aigars Ozoliņš).

Lomās:
Polianna – Elizabete Marija Brante
Pollija – Signe Dancīte
Vecais Toms – Leons Leščinskis
Nensija – Samira Adgezalova
Dakteris Hiltons, mācītājs Fords un muša – Armands Kaušelis vai Sandis Pēcis
Džimmijs Bīns, dakteris Vorens un muša – Mārtiņš Kalita
Pendltons – Kaspars Gods
Nora un muša – Ilze Jura
Snovas kundze un muša – Sigita Jevgļevska
Millija un muša – Karīna Tatarinova
Tārbelas kundze – Anda Albuže

Scenogrāfs – Aigars Ozoliņš
Režisora asistente un horeogrāfe – Linda Kalniņa
Kostīmu māksliniece – Ramona Barsegjana
Komponists – Kārlis Lācis
Dziesmu tekstu autore – Evita Mamaja
Gaismu mākslinieks – Klāvs Gūtmanis

Pirmizrāde 2019. gada 27. janvārī

Izrāde 2 cēlienos.

Izrāde ieteicama bērniem vecumā no 7 līdz ~14 gadu vecumam.

Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 64633303.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].

 
Nav gaidāmo pasākumu