OPUS PRO / Būsim kopā ar vien

 

18.februārī koncerts VEF Kultūras pilī nenotiks. Informācija sekos. 

 

Grupa “Opus Pros” jaunā CD “Būsim kopā arvien!” prezentācijas koncerts ar īpašajiem viesiem

 

VEF Kultūras pilī leģendārā latviešu rokgrupa “Opus Pro” aicina uz sava jaunā CD “Būsim kopā arvien” iznākšanas svētku  koncertu, kurā skanēs gan pavisam jaunas dziesmas, kas tapušas pēdējo gadu laikā, gan grupas zelta repertuārs. 

 “Tā kā jaunā albuma ierakstā ir dzirdamas vijoļu skaņas, koncertā uz skatuves kāps arī stīgu grupa, kas piedalīsies ne tikai jauno dziesmu atskaņošanā, bet bagātinās skanējumu arī visiem labi zināmajām un klausītāju mīlētajām balādēm. Savukārt koncerta galvenais viešņa būs “X faktora” zvaigzne Elīna Gluzunova, ar kuru grupai “Opus Pro” ir izveidojusies lieliska sadarbība un kuras lielisko vokālu grupa bija novērtējusi, vēl pirms dziedātāja piedalījās un plūca uzvaras laurus šovā,” teic grupas dalībnieks Artūrs Zemnieks.

Atgādināsim, ka “Opus Pro” jau vairāk nekā 30 gadus ieņem pirmo rindu rokmūzikas tribīnēs, neskatoties uz sastāva maiņām, kas skārušas grupu šo gadu laikā. Grupa turpina pastāvēt un priecēt savus klausītājus ar enerģisku, dzīvespriecīgu rokmūziku un arī ar nepārspējamajām mīlas balādēm. Izņēmums nav arī jaunais albums “Būsim kopā arvien”, kurš ir kā kopsavilkums pēdējo desmit gadu laikā paveiktajam (iepriekšējais albums iznāca 2006.gadā). Lielākā daļa dziesmu ir tapušas, sadarbojoties ģitāristam Artūram Zemniekam ar solistu Alex. Ar savām dziesmām albumu bagātinājuši arī grupas bundzinieks Juris Veremejs un taustiņinstrumentālists Jānis Valters, un tieši viņa dziesmas nosaukuma izmantots albuma nosaukumā.

Tāpat grupa dāvina sev un klausītājiem pēdējo desmit gadu laikā pirmo tapušo mūzikas video, kas tapis dziesmai “Labākie vārdi” (A.Zemnieks / J. Reihlers), un tā ir kā pirmais vēstnesis jaunajai koncertprogrammai, kurā skanēs gan jaunās, gan arī labi zināmās un populārās dziesmas neparastākās noskaņās.

Jaunās dziesmas video pieejams šeit:  https://www.youtube.com/watch?v=4ShIsipzCr8

Pašreiz grupā muzicē Alex, Artūrs Zemnieks, Uldis Krūmiņš, Jānis Valters un Juris Veremejs.

 
Nav gaidāmo pasākumu