Spāņu flamenko. Ģitāras un dejas

Cienījamie apmeklētāji!

Ņemot vērā uz pasākumu jau iepriekš iegādāto biļešu skaitu, pasākuma organizators koncerta apmeklējumu var nodrošināt tikai personām, kuras:

• ir vakcinējušās pret Covid-19;

• pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19;


Apmeklējot pasākumu, katram apmeklētājam, t.sk. bērniem un jauniešiem, pie ieejas jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs covid-19 sertifikāts, personu apliecinošs dokuments un pasākuma ieejas biļete. Pasākuma apmeklējuma laikā nav jālieto sejas aizsargmaska.

Ceram, ka jau drīzumā varēsim satikt ikvienu no Jums! 

___________________________________________

Koncerts “Spāņu flamenko. Ģitāras un dejas”, kas tika paredzēts 21.03.2020 plkst. 18.00 tika pārcelts uz 25. jūliju plkst. 19.00, tad uz 14.03.2021 plkst. 19.00.

Pasaule Lielajā dzintarā/ Spānija

Spānijas dienvidos ir teiciens: „Kas runā par ģitāru, tas runā par Andalūziju”. Spāņi uzskata, ka tieši ģitāra ir flamenko iedvesmas avots. Ģitāristam ir jābūt improvizācijas meistaram, un panākumi ir atkarīgi tieši no viņa spēles. “Lielajā dzintarā” flamenko maģiju uzburs divi izcili ģitāras meistari, kuru spēli krāšņos kaismīgi dziedātāji un “ugunīgi” dejotāji no flamenko dzimtenes Seviljas Spānijā. Koncertā publika sajutīs spēcīgo Andalūzijas vasaras svelmi, izstaigās tās skaistos baltos ciematus un iepazīs gan andalūziešu cilvēku radīto prieku, gan sāpes.

Visus sešus flamenko māksliniekus apvieno Antonio Andrade Flamenco Company - Seviljā radīts ansamblis, kurš pirms 18 gadiem sevi pieteica kā liela formāta flamenko balets. Kopš tā laika grupu visspilgtāk raksturo tieši flamenko tradīcijā sakņota andalūziešu deja. Kompānijas līderis ir  pasaulslavenais flamenko ģitārists Antonio Andrade, kurš savā ilgstošajā starptautiskjā karjerā ir izveidojis neskaitāmus flamenko dejas uzvedumus. Koncertā īpaši Liepājai veidotajā programmā sadarbībā ar savu skatuves partneri, ģitāristu Havjers Leals viņš demonstrēs flamenko ģitāras krāšņo daudzveidību un bagātīgās muzikālās intonācijas. Ģitārists atklāj: "Kamēr ar vienu ģitāru var sasniegt debesis, ar divām - Visumu". Ar savu tradicionālo un ļoti personisko ģitārspēles stilu Andrade sasniedz klausītājus tieši tur, kur mājo flamenko - cilvēku sirdīs. 

Antonio Andrade Flamenco Company līdzdibinātāja ir pieredzes bagātā, karstasinīgā flamenko dejotāja Ursula Moreno no Malagas, kura “Lielā dzintara” skatuvi dalīs ar spilgto flamenko dejas profesionāli Hosē Galvanju. Pasaulei Moreno sevi pierādījusi gan kā nepārspējamu flamenko dīvu, gan horeogrāfi, māksliniecisko vadītāju un flamenko tradīcijas tālāknesēju. Spāņu laikraksts “El Mundo” norādījis: “Ar Ursulu Moreno flamenko nākotne ir drošās rokās!”

Mākslinieki:

Antonio Andrade (Antonio Andrade), ģitāra

 Havjers Leals (Javier Leal), ģitāra

Ursula Moreno (Úrsula Moreno), deja

Hosē Galvanjs (José Galvañ), deja

Pablo Oliva (Pablo Oliva), vokāls

Sonja Kortesa (Sonia Cortés), vokāls

Video: https://youtu.be/jP-Qwnoqswg 

Koncerta ilgums: aptuveni 120 minūtes, divās daļās

Biļetes:  sākot no 10,00 eiro. Pasākumam tuvojoties biļešu cena var tikt mainīta. 

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

 

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25% (pieejama tikai kasēs

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Grupu* biļetes:

  •         10-30 personas – 20%
  •         30 un vairāk personas -25%

*Ģimenes un Grupu biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” klātienes kasēs visā Latvijā un koncertzāles “Lielais dzintars” informācijas centrā. Interneta sistēmā www.bilesuparadize.lv tās nav pieejamas.

 

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar  Flamenco Agency

 Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.

Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz koncertzāles pasākumiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam, ievērojot, ka uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam  var netikt ielaisti. Vecāki (pavadošās personas) ar bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem lūgti iegādāties biļetes zāles izejas durvju tuvumā, lai gadījumā, ja bērnam pasākuma laikā nepieciešams atstāt pasākuma zāli, to varētu izdarīt pēc iespējas nemanāmāk, netraucējot citus pasākuma apmeklētājus.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos nodrošinām vietas parterā. Biļetes iespējams iegādāties elektroniski, izvēloties “IEEJAS BIĻETE” - “ieejas biļete ratiņkrēslam” vai arī jebkurā “Biļešu paradīzes” kasē. Vairāk informācijas par biļešu rezervāciju variet saņemt koncertzāles informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu [email protected]. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt līdz sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 

Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.

Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.

 
Nav gaidāmo pasākumu