Jelgavas pils Ziemassvētku balle 2019

Jelgavas pils Ziemassvētku balle

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) ielūdz uz krāšņo Jelgavas pils Ziemassvētku balli, kas 32. gadu pils trīs stāvos, ar plašu programmu dažādām gaumēm norisināsies sestdien, 14. decembrī, plkst.20.00 lielākajā baroka pilī Baltijā

Balle tiks atklāta LLU Aulā ar polonēzi, universitātes rektores uzrunu, lielās egles iedegšanu un operas solistu – soprāna Lauras Teivānes un tenora Mihaila Čulpājeva – dziedājumu balles orķestra pavadījumā. Kopumā 7 mūzikas grupas, vairāk kā 90 mūziķi un mākslinieki nodrošinās balles labskanīgumu.

Dejas piecās zālēs:

Aulā ar elegantu balles mūziku aulā priecēs “Jelgavas bigbends” un muzikālā apvienība “Vintāža”, kas pazīstama ar latviešu skaņdarbu muzikālām apdarēm.

Vītņu kāpņu vestibilā muzicēs grupas “Rock’n’Berries” un “Los Pulidos”.

Pils austrumu spārna zālē aktīvas deju improvizācijas notiks kopā ar ansambli “Noris&Viktors”.

Spoguļzālē- atraktīvais Ēriks Palkavnieks un muzikālā apvienību „A`pie mums Jelgavā”.

Sudraba zālē- intīmā gaisotnē savu dejotprieku viesi varēs izpaust, muzikālā dueta “Baltais un melnais” vadībā.

 

Pils Koncertzālē skanēs klasiskās mūzikas koncerti.

Uzstāsies “Kremerata Baltica” čelliste Tatjana Rebekova un vibrafonists Andrejs Puškarevs,,Latvijas Nacionālās operas solisti – soprāns Laura Teivāne un tenors Mihails Čulpājevs, arī grupu “Los Pulidos” un LLU sieviešu kori „Liepa” ar Ziemassvētku dziesmām.

 

Balli papildinās arī dažādas mazās svētku izklaides – loterija, laimes liešana un radošas meistardarbnīcas, kur viesi varēs rotāt piparkūkas, zīlēt nākotni un uzņemt skaistus salonfoto profesionālu fotogrāfu vadībā. Tāpat viesu priekam uzstāsies “Dūšas deju skolas” pieckārtēji Latvijas čempioni sarīkojumu dejās – Marts Puniņš un Dana Jākabsone. Balles viesi varēs doties arī rāmās pastaigās pa gaismas pielietajiem pils gaiteņiem, iegriezties pils muzejā un tikties ar pils Hercogu. Atspirdzināties aicinās POP up kafejnīcas.

Jelgavas pils Ziemassvētku balle ir LLU gadskārtēja tradīcija, kas pulcina Latvijas akadēmisko eliti, studentus, universitātes absolventus, uzņēmējus, jelgavniekus un viesus uz neaizmirstamu nakti krāšņā svētku ballē Zemgales sirdī – Jelgavā!

Ieeja tikai vakartērpos: kungiem– smokings vai tumšs uzvalks, dāmām– garā vakarkleita.

Ieeja ballē 14.decembrī no plkst.19.30

 Ieejas kartes daudzums limitēts, var iegādāties iepriekšpārdošanā:

  • Jelgavas pils muzejā darbdienās no plkst. 10.00 līdz 16.30
  • iespēja rezervēt ieejas kartes pa tālruni 26498504
  • Jelgavas kultūras nama biļešu kasē
  • bilesuparadize.lv

 

Cena vienai personai EUR 35,00

no 19.novembra cena vienai personai EUR 40,00

 

Balles precīza programma no decembra www.llu.lv

 Pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana, attēli var tikt publicēti sociālajos tīklos vai citās publiski pieejamās vietnēs.

 Jelgavas pils Ziemassvētku balles organizatore,

LLU Studentu kluba vadītāja

Anita Prūse

26498504

 
Nav gaidāmo pasākumu