MIKROFONA APTAUJAI 50

Mikrofona Aptaujai 50" producenti un dalībnieki ar prieku piesaka koncertu Kurzemē!

Koncerts, kā aptaujai cauri laikiem ierasts, notiks īsi pirms gadu mijas - Saldus Sporta centrā, svētdien, 29. decembrī, plkst.16.00.

Jūs ielūdz “Mikrofona Aptaujas” veidotāji un vadītāji toreiz un tagad - Lia Guļevska un Gunārs Jākobsons.

MIKROFONS - viena no savulaik iecienītākajām Latvijas Radio programmām. Pirms apaļiem 50 gadiem tajā aizsākās ikgadējā latviešu dziesmu aptauja, gūstot milzu popularitāti, kurā piedalījās daudzi desmiti komponistu un mūziķu, desmitiem tūkstošu klausītāju Latvijā un citur pasaulē, balsojot par SAVU gada dziesmu. "Mikrofona aptauja" gadu gaitā pārtapa par latviešu tautas mazajiem dziesmu svētkiem, ar savu tautisko garu un vienotību tuvinot mūsu dziesmoto revolūciju un kļūstot par latviešu estrādes dziesmas pieminekli. 50 gadi ir jubilejas laiks - tātad ir pienācis brīdis atkal būt kopā - latviešu dziesmai un tās klausītājiem. Mums visiem. Lai priecātos, baudītu, veldzētos un atcerētos…

"Mikrofona aptaujas" 50 gadu jubilejas koncertā piedalīsies: Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Uģis Roze, Guntis Veits, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilēvičs, Jānis Lūsēns, brāļi Ziemeļi, Jānis Paukštello, Adrians Kukuvass, Olga Rajekca, Nauris Puntulis, muzikālā apvienība "Vintāža" un citi mūziķi.

Koncerts notiek divās daļās, tā garums – aptuveni trīs stundas. Pasākuma laikā var notikt tā ieraksts, tas var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu. Ieeja bērniem līdz septiņu gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu – bez maksas. Par bērniem atbildīgi tie pieaugušie, ar kuriem kopā bērni ieradušies uz koncertu.

Ielūdzam Jūs uz latviešu mūzikas leģendu koncertu!

 
Nav gaidāmo pasākumu