Ziemassvētku koncerts ES TICU...

Ziemassvētku koncerts ES TICU...

            Gada nogalē – 21.decembrī Mazmežotnes muižā izskanēs jauna Ziemassvētku noskaņu programma „ES TICU...”. Tajā komponista Valta Pūces vadībā apvienojušies izcili mūzikas profesionāļi – brīnumskaistās balss īpašniece, operdziedātāja Inga Šļubovska Kancēviča, vijoļspēles meistars Raimonds Ozols, niansētā flautas burve Dita Krenberga un pats Valts Pūce pie taustiņinstrumentiem.

            Programmā skanēs tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, instrumentāli skaņdarbi un komponista Valta Pūces oriģināldarbi ziemīgās noskaņās. Koncerta veidotāji aicina izbaudīt Adventes laika gaišās noskaņas mūzikā kopā ar augstas raudzes mūziķiem, un ļauties tai dievišķajai Mīlestības enerģijai, kas caurstrāvo ikvienu sirdi, sarunāties mūzikas valodā un ticēt...

            „Ne velti koncerta nosaukumam esam izvēlējušies šos iedvesmas, pārliecības un ticības spēka vārdus, lai arī katru no mūsu koncerta klausītājiem rosinātu izjust gaišo Ziemassvētku gaidīšanas laiku, tiecoties uz patiesu tīrību, pacietību un mīlestību...”, saka koncerta producents Aigars Dinsbergs.

            Šo domu turpina arī paši koncerta dalībnieki:

  • „Latviešu sakāmvārds vēsta - Kas tic, tam piepildās. Lai Ziemassvētku laiks stiprina mūsu ticību labajam un dod pārliecību, ka Dieva Mīlestība vienmēr ir klātesoša. Lai gaisma un prieks mūsu dvēselēs!(Dita Krenberga)
  • Šī pasaule nav ideāla, taču tā kļūs arvien labāka. Es tam ticu...” (Valts Pūce)
  • „Es ticu, ka sirsnīgs smaids dara labāku pasauli! Es  ticu, ka mūzika paceļ dvēseli un spēj to dziedināt! Es ticu, ka laime sākas ar mani pašu, ticu, ka katra stunda, kuru es pavadu dziedot, dara mani labāku un bagātāku! Es ticu Dievam, un ticu, ka ilgas pēc Gaismas atved pie Tās!” (Inga Šļubovska Kancēviča).
  • „Es ticu, ka mūzikas spēks veic brīnumus katrā mūsu sirdī, tikai ļaujies saņemt šo dāvanu un dāvā to arī citiem” (Raimonds Ozols)

Ziemassvētku koncerts „ES TICU...” Mazmežotnes muižā notiks 21.decembrī 19:00. Biļetes iepriekšpārdošanā aicinām iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs un internetā.

Ierašanās no pl. 17:30.  Koncerta sākums pl.19:00. 

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi. 

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.     

Pirms koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot muižas restorānā.     

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.  

 
Nav gaidāmo pasākumu