Bērnu studijas KUKAIŅI 15 gadu jubilejas koncerts

logo

Bērnu studijas " Kukaiņi" dziedātāji aicina uz 15.gadu jubilejas koncertu

 Atzīmējot populārās bērnu muzikālās studijas " Kukaiņa" 15.gadadienu, šā gada 23.novembrī plkst 13.00 VEF Kultūras pilī notiks vērienīgs svētku koncerts " Kukaiņu lidojums" .  Koncerts pulcēs ne tikai visus studijas dziedātājus, bet arī viesus - Aināru Ančevski, Vinetu Elksni, Māri Grigali, Ēriku Upenieku, Andžeja Grauda bungu skolu, radošo apvienību Pasaku namu ,kā arī būs kādi pārsteiguma viesi, cita starpā arī kādreiz " Kukaiņos" dziedājušie bērni, kas tagad jau kļuvuši pieauguši. 

Domājot par ģimeniskām vertibām, koncertu programma tiek veidota tā, lai būtu saistoši visiem ģimenes locekļiem, gan maziem, gan lieliem skatītājiem.  Koncertu caurvīs un vienos dziesma dažāda vecuma bērnu izpildījumā, kā arī "kukainīgais" gars, kopības sajūta un vēsturiski video un fotomirkļi.

"  Mani bērni izauga kopā ar " Kukaiņiem" , viņi bija mana iedvesma veidojot šo studiju.  Darbs ar bērniem šeit " Kukaiņs"  ir kā otrās mājas , kā ģimene un šo kopības sajūtu cenšos radīt ikvienam mazajam un lielajam " kukainītim" .  Jubilejas koncertā atcerēsimies daudz jaukus mirkļus, dziedāsim gan vecākas, visiem zināmas dziesmas, kā ,piemēram, ”Pieci mazi kukainīši”, gan pavisam jaunas dziesmas. Daudzam dziesmām būs jaunas muzikalas versijas, dzīvās muzikas pavadījums, kas dos dziesmām jaunu noskaņu, jaunu atdzimšanu. Būs dziesmas, kurām būs deju stāsti.. Aicinam ikvienu interesentu pievienoties un svinēt šos svētkus kopā un īpaši aicinam visus kādreizējos " kukaiņus" būt ar mums kopā šajās jubilejas svinībās, kas tiešām būs īsts Kukaiņu lidojums " , aicina Baiba Jansone, studijas " Kukaiņi" vadītāja.  

Bērnu muzikālā studija " Kukaiņi" dibināta 2004.gadā, kad studijā darbojās 16 bērni.  Tagad studijā dzied un darbojās vairāk kā 100 bērni vecumā no 3- 13 gadiem.  Studijas darbības laikā izdoti 10 dziesmu ierakstu albumi.

Informāciju sagatavoja:

Baiba Jansone- kukaiņu mamma

Bērnu studijas " Kukaiņi" vadītāja

 
Nav gaidāmo pasākumu