Vestards Šimkus mūzikas programmā “Improvizēta skaņu glezna”

Vestards Šimkus mūzikas programmā “Improvizēta skaņu glezna”
Vestards Šimkus gaidāmo koncertu raksturo šādi: “Šajā koncertā spēlēšu pilnībā improvizētu mūziku. Tās būs liela, spontāna skaņu glezna, kas radīsies, iedvesmojoties gan no klausītāju klātbūtnes, gan domājot par īpašo koncerta datumu un mīlestības būtību un jēgu, kuru mēdzam piemirst. Taču esmu pārliecināts, ka pavisam īpašu šo koncertu man pašam padarīs tā norises vieta, kuras atmosfēru vislabāk raksturo pats nosaukums - "ārpus laika". Tieši tamdēļ arī vēlējos tur spēlēt tieši improvizētu mūziku, kuras radīšanas process laika izjūtu gan mūziķim gan klausītājam var padarīt pavisam citādu, nekā ikdienā.”
Koncertā piedalās: Vestards Šimkus

Koncerts vienā daļā bez starpbrīža.
Ārpus laika vērs durvis pus otru stundu pirms koncerta. Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas pirms un pēc koncerta. Viesi varēs uzkavēties pasākumā vietā arī pēc koncerta, baudot uzkodas un dzērienus.
Iegādājoties biļetes uz pasākumiem Ārpus laika kupolmājā un tajos piedaloties, pasākuma dalībnieki ir informēti, ka publicitātes nolūkos var notikt pasākuma filmēšana un fotografēšana, un pasākuma dalībniekiem nav iebildumu pret to, kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu pasākuma vietas publicinātes nolūkos.

 
Nav gaidāmo pasākumu