RIGA WEDDING EXPO 2020

Aicinām jūs uz 2020. gada lielāko kāzu industrijas notikumu Latvijā – kāzu izstādi RIGA WEDDING EXPO, ko rīko un atbalsta kāzu medijs PRECOS. Tā būs aktīva un iedvesmojoša diena kāzu gaisotnē!

 Labākie kāzu pakalpojumu sniedzēji

Svinību vietas, kāzu kleitas, laulības gredzeni un daudz, daudz citu kāzu nozares pārstāvju – nāc un atrodi piemērotākos pakalpojumu sniedzējus savām kāzām!

 Kāzu kleitu modes šovs

Ja esi kāzu kleitas meklējumos, tad šī ir labākā iespēja atrast savu kleitu. Aplūko vairākus desmitus dažādu stilu kāzu kleitu vienas dienas laikā! Modes šovs norisināsies trīs reizes dienā un tajā kāzu kleitas prezentēs Amelii, Ingrida Bridal,  Zane Zaharova, Myosotis, San Patrick, Bride to be, Klerr.lv un Magical Beauty.

 Kāzu plānošanas semināri

Uzzini vērtīgus ieteikumus kāzu rīkošanai kādā no pieciem bezmaksas kāzu plānošanas semināriem.

Kāzu jomas eksperti - vides stiliste, kāzu un pasākumu dekoratore, grāmatas “Svinam” autore Baiba Prindule-Rence, kāzu aģentūras Mīlestība vadītāja Dace Miezīte, smukuma darbnīcas Amorete radītāja Līva Hausmane, viens no labākajiem un visaugstāk novērtētajiem kāzu fotogrāfiem Latvijā Mārcis Baltskars, profesionāla kāzu filmu veidotāja ar daudzu gadu pieredzi video filmēšanā un montāžā Karīna Rubene un Rīgas pilsētas Ziemeļu dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inese Bumbiere-Kaže dalīsies padomos gan ar jaunākajām tendencēm kāzu sfērā, gan sniegs praktiskus padomus kāzu rīkošanā.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā 8 EUR, izstādes dienā pie ieejas - 10 EUR.

Uzzini vairāk kāzu izstādes mājas lapā.

 
Nav gaidāmo pasākumu