Katrīnas Gupalo akustiskā programma KLAVIERES UN KATRĪNA

“Dziedātājas, pianistes un dziesmu autores Katrīnas Gupalo albums ir pērle – melodiski ievelkošas dziesmas, spēcīga, bet skološanās neiegrožota balss, kam pa spēkam paņemt arī zemākas skaņas, kas sieviešu vokālam vienmēr ir liels pluss, un pavadījums ar roka, džeza, blūza elementiem, senatnes piegaršu, kas sadzīvo arī ar dīdžeja skrečošanu” – Uldis Rudaks, “Mūzikas saule”.

“Nevar nenovērtēt Katrīnas spēcīgo un pārliecinošo vokālu – ar viņas balsi varētu griezt stiklu!” – Sandris Vanzovičs, Neatkarīgā Rīta Avīze


Katrīna Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un sensuāla balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste, mūzikas izrāžu veidotāja, producente un aktrise. Studējusi Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā (ASV) un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā (UK), guvusi atzinību dažādos starptautiskos konkursos, t.sk. Parīzē, Londonā, Maskavā un ASV. Koncertaģentūras «Aira Laiviņa Artists» dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja. Idejas un režijas autore izrādēs „100 gadi ar Piafu” (2015) un „Pēc Pusnakts / After Midnight” (2016), kas notikušas vairāk nekā 20 koncertzālēs Latvijas pilsētās. „Pēc Pusnakts / After Midnight” guvusi augstu britu kritikas novērtējumu Londonas „Camden Fringe” festivālā. 2018. gadā Katrīna iesildījusi britu soulmūzikas dīvu Emeli Sandē koncertzālē Palladium, devusies pirmajā ASV koncerttūrē, uzstājusies festivālā “Laima Vaikule Rendez – Vous Jūrmala 2018” Dzintaru koncertzālē, bijusi Supernova 2018 pusfinālā ar pašas sacerēto dziesmu “Intoxicating Caramel” un kopā ar grupu “Katrina Gupalo & the Black Birds” izdevusi debijas albumu “Gentle and Done”.

Info: www.katrinagupalo.com


Ieejas maksa 15eur

Zeit Lielā zāle
Gaujas iela 4, Līgatne

 
Nav gaidāmo pasākumu