GUNTARA RAČA autorvakars MĪLESTĪBA IR

Guntara Rača autorvakars

“Mīlestība ir”


Šī gada 22. augustā nāca klajā jauna Guntara Rača dzejoļu grāmata un akustiskās mūzikas albums “Mīlestība ir”. Lai iepazīstinātu savus lasītājus un klausītājus ar šo programmu, autors sagatavojis īpašu muzikāli literāru programmu, kura katru uzstāšanās reizi ir nedaudz atšķirīga, jo mainās gan repertuārs, gan katra koncerta dalībnieki.

Autorvakarā “Mazmežotnē” piedalīsies grupas “Saldās sejas” un “Bet Bet” dalībnieki Uģis Tirzītis (ģitāra) un Andris Alviķis (bass). Īpašie viesi - dziedātāja Katrīna Bindere, daudz sološais dziedātājs un ģitārists Jānis Narkevics Jr., kā arī vēl pavisam jauniņā dziedātāja Kristena Cīrule un vēl kādi, iepriekš neizziņoti viesi. Programmā dzirdēsiet dziesmas no jaunajai grāmatai “Mīlestība ir” pievienotā akustiskā albuma, kurā iekļautas Raimonda Paula, Tomasa Kleina, Ainara Virgas, Kārļa Lāča, Zigfrīda Muktupāvela un paša Guntara dziesmas ar Rača vārdiem. Dzirdēsiet aizraujošus stāstus un dzejas lasījumus no grāmatas “Mīlestība ir”, kā arī dzejoļus no populārās grāmatas “365”. Apmeklētājiem būs iespēja iegādāties grāmatas un saņemt autora autogrāfus, kopīgi nofotografēties un aprunāties.

Ierašanās no pl. 17:30.  Koncerta sākums pl.19:00.

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi.

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.    

 

Pirms/pēc koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo un izgaismoto teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot/vakariņot muižas restorānā.    

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

 

  Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

 
Nav gaidāmo pasākumu