LĀCIS UN VIŅA DRAUGI leļļu izrāde bērniem un vecākiem / TEĀTRIS UN ES

Bieži vien mūs iedvesmo pasakas un pašu veidoti jauni stāsti, taču vienmēr mēs cenšamies ar vislielāko rūpību iesaistīt savus mazos un lielos skatītājus neticamā pasaulē, kura ir pilna jaunu skaņu, krāsu, dažādu atmosfēru. Un to visu var pieredzēt tikai skatoties izrādi!

Leļļu izrāde LĀCIS UN VIŅA DRAUGI ir stāsts par Lāci, kurš ir ļoti čakls, apzinīgs un tālredzīgs lācis. Viņš ir strādājis visu vasaru un tagad varētu mierīgi iet gulēt līdz pavasarim. Bet...Lācis nevar aizmigt un saprot, ka ir jāizdomā, par ko sapņot garajā gulēšanas laikā. Un tā, Lācis dodas pie draugiem, lai uzzinātu, par ko sapņo viņi. Vispirms viņš dosies pie Sivēns, kur abi cīnīsies ar bitēm, lai tiktu pie medus, kas padara saldākus sapņus! Tad viņi apciemos Trusi, kurš nu nemaz nebūs gaidījis tik ēdelīgus ciemiņus! Un skat, laiks doties pie drauga Ēzelīša, kuram, izrādās, šodien ir dzimšanas diena! Tagad tikai jāatrod dāvana, jāsatiek Pūce un dzimšanas diena būs izdevusies! Un skat, iedvesmojies no draugu sapņiem un piedzīvojumiem, nu Lācim ir skaidrs, par ko viņš tagad sapņos! 

Šī izrāde ir domāta visiem – gan lieliem, gan maziem, jo kurš gan nezina mīļo, jauko Lāci? Tiekamies leļļu izrādē LĀCIS UN VIŅA DRAUGI 🧡

Režisors: Armands Ekštets

Lelles veidojuši: Animācijas studijas „Avārijas Brigāde” mākslinieki

Žanrs: leļļu izrāde vecākiem un bērniem

Izrādes ilgums: 45 min

Ieteicamais vecums: 2+

Mērķu auditorija: bērni pirmskolas un sākumskolas vecumā

Valoda: Latviešu

Vairāk informācijas par teātri - www.izradesberniem.lv

Saziņai: [email protected]

Uz tikšanos!

 

INFO VECĀKIEM:

--> Zālē ir amfiteātris kā kinoteātrī, kur katra nākamā rinda ir ar paaugstinājumu, kas nodrošina labu redzamību.

NOTEIKUMI: 

--> Biļete jāiegādājas katram skatītājam neatkarīgi no vecuma. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.
--> Pirms izrādes sākuma, lūdzam izslēgt mobilos tālruņus.
--> Izrādes laikā aizliegts lietot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ierakstu aparatūru.

 
Nav gaidāmo pasākumu