SAULRIETA KONCERTI Mārupē - Sezonas noslēgums

Saulrieta Konceti Mārupē. NOSLĒGUMS.

Trešdien, 28. augustā plkst 19.00, Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte norisināsies 13. koncerts no cikla Saulrieta Koncerti Mārupē, kas sakrīt ar šo koncertu 2. sezonas noslēgumu.

Koncertu uzsāks MARIACHI BALTICA. Mariači ir Meksikas muzikālā vizītkarte – vīri un sievas, tērpušies stilizētos rančero kostīmos un sombrero, bruņojušies ar ģitārām, vijolēm un trompetēm, skandējot dejas un dziesmas – gan nevaldāmi jautras, gan romantiski sentimentālas. Ar mariači Meksikā apzīmē gan tautas muzikantus un dziesminiekus. Bez mariači muzikantiem Meksikā neiztiek nevienās dzimšanas vai vārda dienas svinībās, ballītēs ģimenes vai draugu lokā. Kopš 2015. gada pavasara arī Latvijā ir savi mariachi.

Elza Rozentāle pārņems stafeti ar savu projektu ELECTRIC ELZA. Elektro svinga projekts cabaret un The Great Gatsby noskaņās. Tam raksturīga dejojama džeza mūzika Amerikas trīsdesmito gadu stilā ar elektroniskās mūzikas ritmiku, par kuru rūpējas Dj Monsta un kontrabasists Toms Poišs, kā arī mainīgs latviešu džeza mūziķu sastāvs, izpildot klavieres, bungas un pūšaminstrumentus.

Rihards Saule un QUEENTESSENCE ir 6 mūziķu projekts, kura mērķis ir sniegt klausītajiem neaizmirstamu mūzikālo un emocionālo pārdzīvojumu, nonākot maksimāli tuvu grupas Queen mūzikas kvintesencei. Queentessence mūziķi ir patiesi gan pret sevi un klausītājiem, gan pret mūziku, ko viņi izpilda.

Konceru noslēgs leģendārā un savulaik pat aizliegta Latvijas rokgrupa PĒRKONS. Viņu uzstāšanās un dziesmas jau ir kļuvušas par folkoloru. Viņi runā par lietām un notikumiem par kuriem daudzi pat neuzdrošinājās runāt.

Koncertu vadīs radio SWH ētera personība Sanda Dejus.

 

Biļetes iepriekšpārdošanā:

Ieeja teritorijā no plkst. 16.00

Bērniem līdz 14 gadu vecumam, pieaugušā pavadībā, ieeja BEZ MAKSAS.

 Koncerta atrašanās vieta:

Mārupe, aktīvās atpūtas parks JIP Mārupīte.

WAZE: JIP Mārupīte
Yandex: JIP Mārupīte
BOLT: Ežiņi
Google Maps: Ežiņi

 
Nav gaidāmo pasākumu