SEBASTIAN PLANO | Ambiente skatuve

Sebastians Plano savā mūzikā apvieno klasisku, elektroniku un dabas radītos skaņu celiņus.  Mūziķis rada skaņdarbus čellam,  klavierēm un papildina tos ar elektroniku, sasniedzot unikālu un jaunu skanējumu, pārkāpjot tradicionālo toņu robežas.

Sebastians Plano dzimis un audzis Argentīnā. Nācis no mūziķu ģimenes un savu skanējumu mūzikā sācis meklēt jau jaunā pusaudžu vecumā. Iegūstot pamatus klasiskās mūzikas laukā, Sebastians darbojas kā laikmetīgās mūzikas komponists, multiinstrumentālists un producents un šobrīd viņa mītnes vieta ir Berlīne.

2019.gada martā mūzikas leibla Mercurykx paspārnē iznācis Sebastiana Plano jaunākais mūzikas albums “Verve”. Mūzikas žurnāls Mojo to raksturojis kā: “Elegants, vizuāli kinematogrāfisks un moderns.” Koncertā Cēsīs pamatā dzirdēsim  darbus no šī albuma, kura ceļš pie klausītājiem sācies jau 2013.gadā, bet zaudējot visu ierakstīto materiālu kopā ar datoru garnadžu rokās, Sebastians bija spiests visu jau radīto no jauna rekonstruēt un nu tas atdzimis jaunā kvalitātē.

Pirmās 50 pasākuma biļetes tiek pārdotas par īpašu cenu - 12 eiro!  Koncerta nedēļā biļešu cena tiks palielināta.

 
Nav gaidāmo pasākumu