LATVIAN BLUES BAND 20 gadu jubilejas koncerts

Grupa “Latvian Blues Band” nākamajā gadā svinēs 20 gadu jubileju!
2020.gada 14.februārī plkst. 19:00 koncerts Valmierā, koncertzālē "Valmiera". Koncertā varēs dzirdēt gan esošās dziesmas jaunās skaņās, gan pavisam jaunas kompozīcijas no topošā albuma. Zināms, ka grupa koncertos uzstāsies paplašinātā sastāvā.

20 gadus uz skatuves grupa atzīmēs ar jubilejas koncertiem Latvijā un Eiropā. Jau šobrīd norit darbs pie jauna studijas albuma, kā arī nākamā gada “R&B Blues Festival”plānošanas.

Koncerti 2020. gadā pagaidām plānoti Latvijā, Vācijā, Dānijā un Norvēģijā. Biežāk gan grupa“Latvian Blues Band” pēdējā laikā sastopama, spēlējot koncertus Vācijā, Austrijā un Skandināvijā, tāpēc koncertu apmeklējumus Latvijā blūza mūzikas cienītāji var ieplānot jau šobrīd. Pašmāju koncerti paredzēti Valmierā, Ventspilī, Krustpilī, Ropažos, Liepājā un Rīgā.

Grupas “Latvian Blues Band” līderis Jānis Bukovskis: “Šo 20 gadu laikā esam daudz sastrādājuši un neapstāsimies arī turpmāk – esam izdevuši 6 CD un 1 DVD. Pa šo laiku, protams, esam daudz spēlējuši koncertos tepat Latvijā un arī paplašinājuši savu spēju un iespēju robežas,dodoties koncertos un tūrēs ārvalstīs. Tie ir mūsu mērķi un panākumi - apgūt plašākus tirgus, gūt atzinību ārvalstīs un veidot dažādus sadarbības projektus. ASV, Kanāda, Lietuva, Igaunija, Polija, Krievija, Baltkrievija, Vācija, Šveice, Austrija, Nīderlande, Luksemburga, Horvātija,Itālija, Spānija, Grieķija, Dānija, Norvēģija, Uzbekistāna un Ēģipte ir valstis, kurās esam aktīvi koncertējuši šo gadu laikā".

 
Nav gaidāmo pasākumu