TRĪS LATVIJAS TENORI

Ar īpašu koncertu Mazmežotnes muižā viesosies trīs populārākie Latvijas tenori – Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs.
Kā pauž mākslinieki, šī būs ekskluzīva iespēja noklausīties viņu koncertprogrammu, kas sevī ietver populārākās dziesmas, kas gadu gaitā izskanējušas neskaitāmos viņu koncertos.

Koncertā kopā ar "Trīs Latvijas Tenoriem" uzstāsies pianists Māris Žagars.
Kā jau vēstīts iepriekš, pagājušajā gadā ar vērienīgiem koncertiem "Trīs Latvijas tenori" svinēja sava radošā tandēma 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Laika gaitā tenoriem izveidojusies lieliska sadarbība ar labākajiem latviešu komponistiem un populāriem skatuves māksliniekiem, kā arī apgūts brīnišķīgs repertuārs no klasikas līdz pat popmūzikai. Bet pats galvenais – dziedātāji ir
iemantojuši nedalītu tautas mīlestību, kas virmo gaisā katrā viņu koncertā,” uzsver koncerta producents Jānis Kļaviņš.
Ierašanās no pl. 17:30. Koncerta sākums pl.19:00.

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi.
Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.

Pirms koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot muižas restorānā.

Muižas viesnīca piedāvā nakšņošanu mājīgās muižas istabiņās.

Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu, kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

 
Nav gaidāmo pasākumu