TV3 Jaungada šovs / Viņas svin skaļāk

 

28.decembrī plkst.19 Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā norisināsies tradicionālais TV3 Jaungada šovs “Viņas svin skaļāk”. 

 Šajā vakarā par skatītāju izklaidi gādās četri tēli no populārā TV seriāla “Viņas melo labāk” – Baiba (Valmieras teātra aktrise Elīna Vāne), Olga (Dailes teātra aktrise Sarmīte Rubule), Kostja (Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristians Kareļins) un Roberts (aktieris un režisors Māris Bezmers), kas iejutīsies arī šova vadītāju lomā.

 “Šova darbība risināsies pamīšus pie viena vai otra no seriāla pāriem, un viss notiks, kā jau gaidot Jauno gadu: ēdīsim rasolu, pīrāgus un mandarīnus, dzersim šampanieti, tiks ceptas piparkūkas, un, skatoties televizoru, īsi apspriedīsim aizvadītā gada kolorītākos notikumus – protams, mūsu skatījumā un mūsu tēlu stilā – ar vieglu humoru un apcelšanos, bez lielas nopietnības. Runāsim par visu: iekšpolitiku, ārpolitiku, kultūru, sportu, “dzeltenās preses” jaunumus… Un tas viss mīsies ar mūsu viesu priekšnesumiem,” gaidāmo šovu ieskicē aktieris un šova scenārija autors Māris Bezmers.

Kā viesi šogad TV3 Jaungada šovā piedalīsies grupas “Dzelzs Vilks”, “Līvi”, “Lādezers”, “Eolika”, “Credo”, “Otra Puse”, “Colt”, “Dziļi Violets”, “Sudden Lights”, “Triānas Parks”, “Edavārdi”, “Riga Reggae”, “Keksi”, “Pulsa Efekts”, “Doble Faced Eels”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Carousel”, “Rīgas Modes”, “Gapoljeri”,  dziedātāji Marta, Katō, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Ainars Mielavs, Ozols, Antra Stafecka, Samanta Tīna, Patrisha, Atis Ieviņš, Arturs un daudzi citi pašmāju mākslinieki.

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu