Latvijas dziedošo aktieru salidojums Jelgavā

Latvijas dziedošo aktieru salidojums Jelgavā

 Turpinot šovasar veiksmīgi aizsākto tradīciju, 24.augusta vakarā Jelgavā, Pasta salas brīvdabas koncertzālē “Mītava” norisināsies “Latvijas dziedošo aktieru salidojums”, pulcējot aktierus no Valmieras, Dailes un Latvijas Nacionālā teātra un aicinot skatītājus uz sirsnīgu sadziedāšanos. Koncerta sākums – plkst.18, un koncertam  būs divas daļas.

Ar priekšnesumiem skatītājus sola priecēt “Trio Saldais” (Zane Dombrovska, Ērika Eglija un Lelde Dreimane), kura dziedātās hītu “Zemenes” un “Es karājos tavā bizē” kaverversijas jau iekarojušas klausītāju atzinību; duetā ar vīrišķīgās balss īpašnieku Varis Vētra, Valmieras teātra aktieri Ģirtu Rāviņu vienosies viņa kolēģi – aktieri Imants Strads un Elīna Vāne; uz skatuves kāps arī vecmeistars – Latvijas Nacionālā teātra aktieris Zigurds Neimanis; arī Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks un bijušais “dailēnietis” – režisors Gundars Silakaktiņš, kā arī citi populāri mākslinieki.

Par koncerta pavadījumu rūpēsies muzikālā apvienība “'No Pusvārda” Modra Laizāna vadībā: Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Zintis Žvarts (saksofons), Aivars Gudrais (ģitāra), Modris Laizāns (bass), Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti).

 Biļetes uz koncertu var iegādāties gan “Biļešu Paradīzē”, gan pirms koncerta.

 
Nav gaidāmo pasākumu