Helmūts Eizels un Jošo Stefana Trio (Vācija) / Ģēniju satikšanās

IZMAIŅAS MĀKSLINIEKU SASTĀVĀ! 

Klarnetists Helmūts Eizels slimības dēļ koncertā diemžēl nepiedalīsies. Kā viesmākslinieks uzstāsies vijolnieks Kristjans Rudanovskis no Igaunijas!  

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

--------------------------------------------------------------

Kas notiek, kad uz vienas skatuves satiekas divi mūzikas ģēniji?

Alūksnes Kultūras centrā ekskluzīvs piedzīvojums kopā ar vienu no pasaules labākajiem ģitāristiem – Jošo Stefanu (Vācija)! Jošo Stefana Trio pievienojas arī viens no Eiropas izcilākajiem klarnetistiem – Helmūts Eizels (Vācija). 

Jošo Stefana  individuālais skanējums ir pārsteidzoši jaudīgs, neticami precīzs un reizē brīvi plūstošs. Ikviens šī mākslinieka koncerts paliek prātā ar apbrīnojamo ģitārspēli, brīnišķīgo melodijas izjūtu un dvēselisko izpildījumu. Savukārt Helmūta Eizela rokās klarnetes spēle kļūst neticami dzīva – šis pasaules līmeņa mākslinieks ar klarnetes spēli spēj radīt aizraujošu un unikālu stāstus, kuru sastāvdaļa ir klātesošā auditorija un tā brīža noskaņa. Katrs koncerts, kurā piedalās Helmūts, ir unikāls!  
To visu papildina Ginters Stefans (ritma ģitāra) un Folkers Kamps (kontrabass), nodrošinot plūstošu pavadījumu abu solistu solo "kaujām", kā arī sniedz atrisinājumu un mieru solistu saspēles radītajām šķautnēm un spriedzei. :)

Virtuoza divu augstākās klases solistu saspēle, aizraujošais čigānu svinga un džeza, unikālās klezmera mūzikas sajaukums Jošo un Helmūta spilgtajās solo un "dialoga" partijās liek klausītājiem sajūsmā aizturēt elpu! Šo četru mūziķu apbrīnojamais talants, skatuves harisma, kā arī īpašais mūzikas stilu sajaukums rada fantastisku enerģiju, kas arvien vairāk pārņem un "ievelk" jebkuru klausītāju!

Šis būs vienīgais šī fenomenālā kvarteta koncerts Latvijā. 

 
Nav gaidāmo pasākumu