Igors Hristenko, Natālija Korosteļova, Jurijs Hvostovs /JAUTRAIS PARODIJU MARATONS/

300% smieties!

Mēs aicinām jūs uz unikālu humoristisku koncertu. Trīs izcili mākslinieki uz vienas skatuves gardēžiem atklās smieklīgās humora visas šķautnes! Labākās humoristiskās miniatūras iepriecinās jūs ar kanāla Rossija populāro komēdiju televīzijas programmu zvaigznēm: JUMORINA Sočos, Izmailovskas parku un Smieties atļauts:

Igors Kristenko ir cilvēks-orķestris, humorists, kurš pakļauts jebkuram jocīgam žanram - monologiem, parodijām, dziesmām, uz skatuves viņš meistarīgi pārtop par politiskām figūrām, populāriem teātra un kino māksliniekiem, Igors Khristenko ir improvizācijas meistars, operas balss īpašnieks un šarma bezdibenis.

Natālija Korosteleva ir burvīga smieklu bumba, viņas monologos zāle eksplodē ar smiekliem. Pastāvīgi mainoties attēliem, personāžiem un kostīmiem, komiķe rada visas teātra trupas klātbūtnes efektu uz skatuves.Māksliniece nāk klajā ar visiem numuriem pati, un tas iznāk tik skaisti, ka daudzi slaveni komiķi no viņas pildspalvas veiksmīgi izpilda miniatūras.

Jurijs Khvostovs ir asprātīgs komiķu rakstnieks, kurš kopā ar Natāliju Korostelevu uzrakstīja vairāk nekā 150 miniatūras visām mūsu humora zvaigznēm, piemēram, Igoram Mamenko, Igoram Khristenko, Jaunajām krievu večinām, Vladimiram Vinokuram, Jeļenai Stepanenko. Jurija Khvostova talantu atzīmēja Mihails Zadornovs un atkārtoti uzaicināja viņu ar priekšnesumiem uz saviem koncertiem.

Igora Khristenko, Natālijas Korostelevas un Jurija Khvostova koncerts ir spilgts, atšķirībā no visa cita mūsdienu iespaidīgās komēdijas izrādes ar monologiem, jokiem, skitiem, parodijām, video projekcijām un dziesmām - īsts koncerta komikss! Mākslinieki netaupa uz jokiem, viņu smieklīgie krājumi ir neizsmeļami, piemēram, jakuutu eļļa un ķīniešu preces.

Viņu veikums ir kā 500 eiro banknote - es gribu skatīties bez apstājas. Pēc koncerta jums būs tāds pats labs garastāvoklis kā Gazprom vadībai tajā laikā, kad saņemt algu!

 

 
Nav gaidāmo pasākumu