Koncerts / Lustīga ziņģu un danču andele

Joku plēšana latviskā garā
“LUSTĪGĀ ZIŅĢU UN DANČU ANDELE”
Kas notiek, ja uz viena tirgus plača satiekas spraunas, mazliet paziedējušas, bet visnotaļ mutīgas kurzemnieces pašos labākajos spēka gados un smuki, jauni, dziedoši un spēlējoši puiši un meitas no Latgales?
Tad sākas lielīšanās ar preci! Bet tā kā šajā tirgū galvenā prece ir dziesmas, danči, ticējumi un anekdotes, tad kā no pārpilnības raga skan apdziedāšanās, joku stāstīšana, muzikāla ķīvēšanās, pat plūkšanās un visbeidzot draudzēšanās, no jautriem pārpratumiem bučas dēļ līdz lustīgiem dančiem!
Šajā koncertprogrammā uz vienas skatuves satiksies spraunās kurzemnieces – Liepājas aktrišu kopa “Atštaukas” (Ināra Kalnarāja, Marita Stelmakere, Aina Karele, Dace Liepa, Vija Āboliņa, Anda Albuže) un enerģijas pilnie latgalieši – jautrā postfolkloras grupa “Rikši” (Ēriks Zeps, Ivars Utāns, Madara Broliša, Mārcis Lipskis, Jurģis Lipskis). Režisors – Valdis Pavlovskis.
Draiskas dziesmas un apdziedāšana, joku plēšana, uz tirgu braukšana, skatītāju izdancināšana – tas viss jūs sagaida 14. septembrī, plkst. 15:00, jaunuzceltajā Rojas brīvdabas estrādē!
Koncerta informatīvais atbalstītājs – Kurzemes Radio.
Pasākums tiks filmēts un fotografēts. Materiāli var tikt izmantoti Rojas novada pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Bērniem, līdz 5 gadu vecumam, ieeja bez maksas, ja netiek aizņemta atevišķa sēdvieta.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu