Festivāls ģimenēm / Šļakatās

Pirmais festivāls ģimenēm “Šļakatās”!


Festivālā mērķis ir mudināt bērnus un vecākus mazāk laika pavadīt pie viedierīcēm, vairāk saklausīt, saredzēt, būt kopā un saskarsmē ar citiem, iegūt jaunus draugus, apgūt jaunas prasmes, attīstīt uzmanību un radošo domāšanu, pilnvērtīgi un neaizmirstami pavadīt laiku ar ģimenes locekļiem.
Festivāla pamatideja un sauklis ir “Atvienojies no rozetes”! Festivāls dod iespēju “atvienoties” no viedierīcēm, “atvienoties” no lielpilsētu steigas, “atvienoties” no ikdienas rutīnas un doties izbaudīt Latgales klusumu un skaisto dabu. “Šļakatās!” ir vienīgais divu dienu smieklu, jautrības un dzīvesprieka festivāls Latgalē, kurš pulcina bērnus un vecākus no visas Latvijas.

No citiem festivāliem, kas domāti ģimeņu mērķauditorijai “Šļakatās” atšķirsies ar īpašo atmosfēru, ko veido dažādi faktori: skaistā daba – pasākums norisināsies sazaļotā koku ielokā, kur cauri plūst Feimankas upe, plaša programma lieliem un maziem (koncerti, šovi un uzvedumi, radošās darbnīcas, sarunas ar speciālistiem,, putu ballīte un piepūšamās atrakcijas bērniem,slēpņošana, telšu pilsētiņa un daudz citu pārsteigumu), un viesmīlīgie Latgales cilvēki.


Tā ir būt ŠĻAKATĀS!
Vai esi gatavs būt šļakatās?

 Biļetes:

Bērniem līdz 3 gadu vecumam ieeja bezmaksas
Bērnu biļete (no 4 – 18 gadu vecumam) € 7,00 ;
Pieaugušo biļete: € 5,00
Ģimenes biļete € 25,00 (2 pieaugušie + 1 bērns vai 1 pieaugušais + 2 bērni);


Daudzbērnu ģimenes biļete € 25,00 (2 pieaugušie + 3 bērni vai 1 pieaugušais + 4 bērni)
Divu dienu ģimenes biļete: € 20,00 ;
Divu dienu daudzbērnu ģimenes biļete € 35 (5 personas)

 
Nav gaidāmo pasākumu