NEIESPĒJAMĀ MISIJA

Biļete uz izrādi 22.09.2021. derīga tikai kopā ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas ar Eiropas zāļu aģentūras vai līdzvērtīgu regulatoru reģistrētām vai Pasaules Veselības organizācijas atzītām vakcīnām atbilstoši vakcīnas lietošanas instrukcijai, vai no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas “Vaxzevira” pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc “Vaxzevira” otrās devas saņemšanas, vai persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju.

Rejs Kūnijs

NEIESPĒJAMĀ MISIJA

Komēdija 2 cēlienos

Tulkojis Dž. Dž. Džilindžers

 Pirmizrāde – 2019. gada 20. septembrī

 Izrādās, ka garlaicīgajam taksometra šoferim Džonam Smitam ir hiperaktīva mīlas dzīve. Turklāt nevis viena, bet veselas divas dzīves ar divām sievām. Veiklajam bigāmistam ir ļoti precīzi izplānots grafiks, kā sadzīvot ar abām, neraisot aizdomas. Lai viena sieva neuzzinātu par otras eksistenci. Un otrādi.

Taču, kad Džons Smits iekuļas kautiņā, kurā saņem triecienu pa galvu un pamostas slimnīcā, viņa pasaule sāk brukt. Akurātajam grafikam izjūkot, Smits bezpalīdzīgi sapinas pūliņos izskaidrot situāciju abām sievām. Melu lavīna kļūst arvien lielāka, identitātes dubultojas, un, lai visu sarežģītu vēl vairāk, lietas izmeklēšanā iesaistās policisti. Neiespējamā misija!

 Lomās:        Artis Robežnieks (Džons Smits), Rēzija Kalniņa (Mērija Smita), Vita Vārpiņa (Barbara Smita), Lauris Subatnieks (Stenlijs Pouns), Andris Bulis (Inspektors Trautons), Gints Andžāns (Inspektors Porterhauss), Mārtiņš Upenieks (Bobijs Franklins / Reportieris),

 Režisors – Dž. Dž. Džilindžers

Horeogrāfe un režisora asistente – Linda Kalniņa

Scenogrāfs – Artūrs Bērziņš

Kostīmu māksliniece – Ramona Barsegjana

Gaismu mākslinieks – Mārtiņš Feldmanis

 

 
Nav gaidāmo pasākumu