RAIMONDA OZOLA JUBILEJAS KONCERTS

 

Dažādu laikmetu  komponistu  N. Paganini un A. Piazollas kamerversiju koncertprogrammu  piedāvā Raimonds Ozols ( vijole), Mārcis Auziņš ( ģitāra), un Raimonds Macats ( čells, taustiņinstrumenti un harmonijas) . Koncerta iecere radusies jau labu laiku, iedvesmojoties no tās mūzikas mantojuma krātuves, kuras skaņdarbi  Latvijā nav tik bieži dzirdēti.

N. Paganini daiļrade katram no mums saistās ar virtuozo vijoļmūziku, tomēr komponists radījis arī izcilu romantisko kamermūziku-  Duetto Amoroso, Grand sonata, Tercetto vijolei, ģitārai un basam , ko būs iespējams dzirdēt šajā koncertā. Katram skaņdarbam ir savs izcelsmes stāsts, kas visbiežāk  ir saistīts ar kādu intīmu  brīdi komponista dzīvē. Koncerta pirmā daļa solās būt  īsts mīlestības starojuma savirknējums, kas atklās  gan N. Paganini  ārišķīgās spozmes un popmozitātes raksturu, gan pazemīgas un dziļas mīlestības  romantiku.

Arī A. Piazollas daiļradē, blakus bieži atskaņotajiem kaislīgajiem  Argentīnas tango, Latvijā vēl ir daudz  nedzirdēta. Pārsteigumus sola komponista tā  daiļrades puse, kas saistīta ar paša A. Pizaoollas dvēseles pārdzīvojumiem.

Koncerta programma ir izvēlēta plašai klausītāju gaumei un izpildītāji sola emocionālu baudījumu visiem, jo koncerta satura veidošana un muzicēšana ir sirds darbs pirmkārt,  pašiem mūziķiem. Un šobrīd  viss liecina par to, ka koncertprogramma izdosies!

Uz tikšanos koncertā Mazmežotnes muižā!!!

 

Ierašanās no pl. 17:30.  Koncerta sākums pl.19:00.

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi.

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.    

Pirms koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot muižas restorānā.    

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

  Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu