Gada īsākā nakts / TV3 Jāņu ieskandināšana Jelgavā

Jāņu ieskandināšanas koncerts “Gada īsākā nakts” Jelgavā

2022. gada 18. jūnijā plkst. 20.00 Jelgavā, Jelgavas pasta salā, brīvdabas koncertzālē “Mītava”, norisināsies par labu tradīciju kļuvušais TV3 Jāņu ielīgošanas koncerts “Gada īsākā nakts”.


Koncertu arī šogad vadīs TV dīva Jana Duļevska un radio “Star FM” ētera balss Jānis Romanovskis, kurš atzīst, ka viņam ir prieks būt par daļu no jauniedibinātās tradīcijas gada īsāko nakti sagaidīt Jelgavā: “Aicinu arī jūs sagaidīt saulgriežus skaļi, jautri, lieliskā kompānijā un dažādu žanru melodiju pavadījumā!”

Viņam piekrīt arī Jana Duļevska, kura uzskata, ka Jāņu un Līgo svētku laikā skanošajām dziesmām ir cita noskaņa, sajūtas un lidojums: “Šajā laikā atļaujos dziedāt mazliet šķībi, taču skaļi un no sirds. Divus gadus nevarējām to visi kopā darīt koncertos. Nu atkal dziedāsim kopā tāpat kā agrāk – līdz pat rītam, un tas būs tiešām brīnišķīgi!”

Koncertā dzirdēsim, cik dažādi šobrīd ir muzikālie žanri – nav robežu ne mūzikai, ne svētku svinēšanai. Šis koncerts apliecinās, cik saderīga vienā vakarā ir latviešu tradicionālā mūzika, popmūzika un pat hiphops. Un kāpēc gan ne? Jo Līgo svētku svinībās satiekas dažādi cilvēki, un katrs gribētu klausīties to, kas pašam visvairāk patīk. Tāpēc arī koncerts “Gada īsākā nakts” būs varen interesants un līksms eksperiments!

Šogad koncertā piedalīsies: Aija Vītoliņa, Katrīna Dimanta, Grēta Grantiņa, Kato, Zebrene, Mārcis Auziņš, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Guntars Račs un “Saldās sejas”, “Sudden Lights”, “Very Cool People”, “Elektrofolk”, “Latgaliešu Reps”, “Jauno Jāņu Orķestris”, “Dziļi Violets” un daudzi citi. 

Pēc koncerta plkst. 23.00 uz ballīti līdz rīta gaismai aicinās STAR FM DJ 


Biļetes pieejamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu