Liepājas Mākslas forums. Elektroniskās mūzikas nometnes “Baltic Trail” noslēguma nakts

28. septembra nakts Liepājas Mākslas foruma ietvaros būs Baltijas nepieradinātās mūzikas koncertperformanču plejāde sadarbībā ar eksperimentālās elektroniskās mūzikas nometnes “Baltic Trail” rīkotājiem “Dirty Deal Audio”. Nakts gaitā akcents tiks likts uz pēdējo gadu aktuālākajiem Baltijas eksperimentālās elektroniskās mūzikas skatuves projektiem, no kuriem dzīvajā izpildījumā būs klausāmas gan dažādas deju mūzikas formu mutācijas un eksperimenti ar skaņu, gan klasiskākas elektroniskās mūzikas formas. 

 Koncertā uzstāsies Evija Vēbere, ELVI, SKD un Multilux no Latvijas, Karkasas, Distorted Noise Architect, Pijus Džiugas Meižis no Lietuvas un igauņu eksperimentalās elektroniskās mūzikas autsaiders Ratkiller.

 Septembra pēdējā nedēļā līdzās Liepājas Mākslas forumam norisināsies "Dirty Deal Audio" rīkotā Baltijas valstu elektroniskās mūzikas producentu, instrumentālistu, vokālistu un vizuālo mediju mākslinieku nometne "Baltic Trail”. Nometne būs jau ceturtais šāds pulcēšanās notikums, kas pēc trīs gadu pārtraukuma atgriežas Latvijā un notiks Liepājā. 
Vairāk par “Baltic Trail” aktivitātēm: www.baltictrail.eu un www.facebook.com/baltictrail
 
“Baltic Trail” (tulk: Baltijas taka) savu nosaukumu ieguvusi par godu “Baltijas ceļam”, vēsturiskam notikumam 1989. gadā, kad aptuveni 2 milj. cilvēku pāri visai Baltijai sadevās rokās, veidojot 600 km garu ķēdi, lai paustu savu vienotību, nosodījumu Padomju Savienībai, vēlmi atgūt savu neatkarību un pieteikt savu klātesamību globālajā valstu saimē. 
 
“Dirty Deal Audio” ir 2011. gadā radusies sabiedriska iniciatīva, kura par saviem mērķiem ir izvirzījusi eksperimentālās elektroniskās mūzikas jaunrades un pieejamības veicināšanu, mūziķu un skaņas mākslinieku profesionālās izaugsmes un radošās darbības atbalstīšanu, nozarē iesaistīto komunikācijas un sadarbības iespēju veicināšanu, kā arī jaunradīto kultūras vērtību aktualizēšanu un izplatīšanu publiskajā telpā, veicot Latvijas eksperimentālās elektroniskās mūzikas vēstniecības funkciju. 
 
Papildu informācija par “Dirty Deal Audio”: www.dda.lv.

Norises ilgums: 5 stundas

Biļetes:  5,00 eiro.  Pasākumam tuvojoties biļešu cena var tikt mainīta.

Norises vieta IR MAINĪTA: Kultūras nams Wiktorija, Graudu iela 34, Liepājā (ieeja pasākumā sākot no plkst. 21.00).

Organizē: “Dirty Deal Audio” sadarbībā ar “Lielais dzintars”

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Valsts kultūrkapitāla fonds

Festivāla kopbiļete sniedz iespēju apmeklēt foruma pasākumus izdevīgāk.  Astoņi LMF 2019 pasākumi par 60 eiro! Kopbiļetē neietilpst ģimenes kino apmeklējums. Jura Bartkeviča monoizrādi “Zibeņu domas. Irbīte” ar kopbiļeti iespējams apmeklēt 28. septembrī plkst. 12.00. Pasākumam tuvojoties, kopbiļetes cena var tikt mainīta. Kopbiļetēm atlaides netiek piemērotas. Pērkot kopbiļeti, vietas nav numurētas.

 
Nav gaidāmo pasākumu