ABONEMENTS/Muzikālās pasakas mazajiem 2019. II

16. septembris plkst. 9.45 un 11.00 - "Virtuves jampadracis"

Koncerts ar čehu komponista Bohuslava Martinu mūzikas "Virtuves rēvija" skaņām. Kastrolīte un Vāciņš, Slotaskāts un Trauklupatiņa - visi, kas ir krustmātes Amālijas virtuvē, sāk dziedāt, dejot un spēlēt...

Piedalās: Georgijs Sarkisjans (vijole), Ieva Upatniece (čells), Mārtiņš Circenis (klarnete), Jānis Semjonovs (fagots), Jānis Porietis (trompete), Agnese Egliņa (klavieres), Matīss Čudars (ģitāra), Ernests Mediņš un Mikus Bāliņš (sitaminstrumenti), Ruslans Kurlovičs un Gunta Liepiņa (dejotāji)
Programmā: Bohuslava Martinu, Morisa Ravēla, Arama Hačaturjana skaņdarbi

21. oktobris plkst. 9.45 un 11.00 - "Zvēriņi nerimstas"

Vēl nesen par Ēzelīti smējās, bet tagad viņš kļuvis slavens. Mūzika mežā joprojām lielā cieņā, Tīģeris, Lapsa un Zaķis izgudro arvien jaunus veidus, kā izglītot visus zvēriņus.

Piedalās: Indulis Cintiņš (vijole), Dace Zālīte-Zilberte (čells), Mārtiņš Zilberts (klavieres), Ernests Mediņš (sitaminstrumenti)
Programmā: Bedržiha Smetanas, Antonīna Dvoržāka, Dāvida Poppera, Vittorio Monti skaņdarbi

9. decembris plkst. 9.45 un 11.00 - "Ansīša un Grietiņas jaunie piedzīvojumi"

Ansītis un Grietiņa dodas uz Piparkūku namiņu, bet pusceļā notiek kas pavisam negaidīts.

Piedalās: Jolanta Strikaite-Lapiņa (vokāls), Mikus Abaroniņš (vokāls), Trio "Vīzija" - Sintija Šteinkopfa (klavieres), Kristiāna Ozoliņa (vijole), Dārta Svētiņa (čells), deju studijas "Freska" dejotāji Tatjanas Pavļeņinas vadībā
Programmā: Georga Frīdriha Hendeļa, Volfganga Amadeja Mocarta, Ludviga van Bēthovena, Franča Šūberta skaņdarbi

Koncertus vada Karina Bērziņa

 
Nav gaidāmo pasākumu