Inese Galante SUMMERTIME jubilejas festivāls / Inese Galante, Martins Ahrainers - ar mīlestību Jūrmalai / iemīļoti operas dueti un ārijas

Inese Galante, Martins Ahrainers - ar mīlestību Jūrmalai

Inese Galante (soprāns),  Martins Ahrainers (baritons; Austrija),  Greta Erhartere-Sargsjana (klavieres; Austrija)

iemīļoti operas dueti un ārijas

Labākā pasaules klasiskās mūzikas baudījuma cienītājiem festivāla patronese Inese Galante ir sagatavojusi unikālu, mīlestības pret Jūrmalu, skatītājiem un mākslu iedvesmotu koncertu.

10.augustā, Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē samtainā un izjustā balss tembra un unikālas piano tehnikas īpašniece Inese Galante uzstāsies kopā ar izcilo Vīnes operas solistu, baritonu – Martinu Ahraineru (Martin Achrainer) un filigārās klavierspēles tehnikas īpašnieci – Grētu Erharteri-Sargsjanu (Greta Erharter-Sargsyan) no Austrijas.

Koncertā skanēs īpaši izvēlēti un visu iemīļoti, liriski muzikālie skaņdarbi, emocionālas operas ārijas un dueti par mīlestību. Koncerts "Inese Galante – ar mīlestību Jūrmalai" – tā ir unikāla iespēja izbaudīt īstus operas šedevrus operai neraksturīgā vidē. Zālē, kurā, pateicoties unikālai akustikai, operas vokāls skan ārkārtīgi intīmi un tajā pašā laikā – cēli, klausītāji varēs pilnā apmērā izbaudīt patiesi dižu un izjustu mūziku dziļi sirsnīgā un virtuozā izpildījumā.

Sīkāk par mūziķiem:

http://inesegalante.com/ru/

http://www.martinachrainer.com/

 
Nav gaidāmo pasākumu