Inese Galante SUMMERTIME jubilejas festivāls / Daniils Krāmers un Deniss Mažukovs (Krievija) / JAZZ`N`ROLL 2 klavierēm

Daniils Krāmers un Deniss Mažukovs (Krievija)  JAZZ'N'ROLL 2 klavierēm

Daniils Krāmers (klavieres),  Deniss Mažukovs (vokāls, klavieres)

rokenrols/ džezs/ blūzs/ bugi vugi

Divi pasaules slaveni Krievijas džeza mūziķi, kas apveltīti ar neticamu harizmu un virtuozu klavierspēles prasmi, kāps uz Dzintaru koncertzāles skatuves, lai ļautu skatītājiem ienirt džeza un rokenrola atmosfērā, kas pilna ar emocionālu brīvību un mūzikas baudījumu. Mākslinieki vārda vistiešākajā nozīmē izdzīvo katru savu uzstāšanos un atzīst, ka viņus apvieno patiesa, neviltota mīlestība pret mūziku un savu aicinājumu.

Deniss Mažukovs – vienīgais mūziķis Krievijā, kam piešķirts gods ierakstīt albumu leģendārajā ierakstu studijā Sun Records Memfisā – rokenrola dzimšanas vietā. Daniils Krāmers – unikāls Krievijas džeza pārstāvis, viens no galvenajiem džeza popularizētājiem pasaulē un cilvēks no Ginesa rekordu grāmatas.

"Aicinām visus, kas vēlas kļūt dvēselē jaunāki un iemantot stipru garīgo veselību. Mēs kaifojam uz skatuves, un to jūt visi, kas atrodas zālē. Džezs un rokenrols ir kā tēvs un dēls. Rokenrols – ģeniāls džeza bērns" – tā šo programmu raksturo Daniils Krāmers un Deniss Mažukovs, uzaicinot visus smalkās mūzikas cienītājus uz savu koncertu "JAZZ'N'ROLL divām klavierēm" 9. augustā, Dzintaru koncertzālē, jubilejas starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" ietvaros.

Sīkāk par mūziķiem:

http://www.kramerdaniel.com/

http://www.mazhukov.ru/

 
Nav gaidāmo pasākumu