Kalniņš & Kalniņš / Vikam 80

Kalniņš & Kalniņš / Vikam 80

 

22.novembrī plkst. 19.00 Liepājā, koncertzālē "Lielais Dzintars" notiks jubilejas koncerts “Kalniņš & Kalniņš / Vikam – 80”, kurā savā lielajā jubilejā tiks sumināts dzejnieks un daudzu populāru dziesmu tekstu autors Viktors Kalniņš (saukts arī par Viku).

Dzejnieka jubilejas koncertā piedalīsies grupa “Turaidas Roze” un dziedātāji Olga Rajecka, Uģis Roze un Zane Gudrā. “Visas Imanta Kalniņa dziesmas ir ļoti skaistas, taču man īpaši patīk tās, kam ir brīnišķīgie Vika teksti – “Trubadūrs”, “Princesīte”, “Nelaid, māte, bērnus mežā” un daudzas citas. Un tieši tās esam iekļāvuši šā koncerta programmā, dziedot gan duetos, gan trio, gan arī pa vienam – tātad visdažādākajās kombinācijās,” saka dziedātāja Olga Rajecka, piebilstot, ka jau tiek domāts par īpašiem tērpiem šim koncertam. “Bet, protams, galvenā jau ir mūzika!”

Programmā iekļautas dziesmas “Elektriskā mīla”, “Smilšu rausis”, “Zilais putniņš”, “Trubadūrs”, “Astoņkājis”, “Balāde par viņu”, “Vēl viens tu”, “Tiem, kas rāpo”, “Vienmēr būs kāds”, “Jautra dziesmiņa sev pašam”, “Sidrabrasa”, “Kas dzīvo tanī pusē”, kā arī dziesmas no izrādes “Princis un ubaga zēns” un daudzas citas.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu