Koncertuzvedums / Zaudētā Paradīze

Sestdien, 20.jūlijā plkst. 22:00 Bauskas pils pagalmā tiks izspēlēts, izdejots un izdziedāts koncertuzvedums “Zaudētā Paradīze”, kas notiks Kurzemes - Zemgales hercogu Ketleru laika mūzikas un mākslas festivāla "Vivat Curlandia!" ietvaros.

Leģendārā jūrasbraucēja Kristofora Kolumba vārds nevienam nav svešs. 1492.gada 12.oktobris bija tā diena, kad zem spāņu karoga Kolumbs ar apkalpi izkāpa jaunās vēl neiepazītās zemes krastā. Jaunās pasaules – Amerikas atklāšana nepārprotami ir viens no ievērojamākajiem notikumiem pasaules vēsturē.
Koncertuzvedums “Zaudētā Paradīze” būs stāsts par Jaunās Pasaules atklāšanu 15.gs.beigās. Ar deju, mūziku, dziesmām un nelielām teatrālām etīdēm skatītāji dosies līdzi Kolumba vēsturiskajā jūras braucienā, lai kopā atklātu Jauno pasauli un atvestu uz Eiropu neparastas veltes no ceļojuma.
Koncertuzveduma veidotāji un dalībnieki: Bauskas pils seno deju grupa “Galms”, Senās mūzikas ansamblis “Trakula” un Vecumnieku Mūzikas un mākslas skolas bērnu koris “Via Stella”.
Koncertuzveduma konsultantes senajās dejās un mūzikā ir Heizela Denisone (Hazel Dennison) un Tamsina Luisa (Tamsin Lewis) no Anglijas.

Biļetes cena:
• 7 EUR Bauskas pils muzeja kasē. Biļetes var rezervēt pa tālr. 63923793, 63922280 vai e-pastu: [email protected]. Rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 30 min. pirms pasākuma
• 8 EUR “Biļešu Paradīze” kasēs

 
Nav gaidāmo pasākumu