JUMPRAVA jubilejas koncerts XO

Novembrī Arēnā Rīga notiks grupas Jumprava koncerts XO

 Ne pirmais un ne pēdējais, bet vērienīgākais gan! Grupas Jumprava labāko dziesmu koncerts XO 28. novembrī, Arēnā Rīga. XO, jo priekšnesums būs baudāms kā labs konjaks.

Šogad grupa atzīmē savu 35. gada dienu un gatavo iespaidīgu lielkoncertu ar grupas skaļākajiem hitiem.

 Pirms pieciem gadiem, atzīmējot 30 gadus uz skatuves, grupa Jumprava savus fanus pulcēja koncertos visā Latvijā, šo tūri noslēdzot ar diviem, pilnībā izpārdotiem koncertiem Palladium Riga koncertzālē. Vairs nav tie gadi, lai skrietu pa pasauli, tāpēc šajā svētku reizē grupas puiši - Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un Ainars Ašmanis - uzrīkos vienu lielu, kārtīgu ballīti novembra beigās - Arēnā Rīga. Kopā ar grupu uzstāsies bundzinieks Nr.I Rihards Fedotovs. Grupas kvalitatīvo brieduma pakāpi apliecina arī koncerta nosaukums XO jeb Extra Old (īpaši vecs) - kā labam konjakam, kas vairāk nekā 20 gadus izturēts ozolkoka mucā. Atliek tikai baudīt!

 Koncerta XO programma, atbilstoši Arēnas vērienam, būs piepildīta ar labi zināmām dziesmām, kurām dziedāt līdzi, kā arī jauniem skaņdarbiem un sen piemirstām dziesmām jaunā skanējumā. Gaidāmi arī viesmākslinieki.

Grupa Jumprava - spēks un jauda!

 

* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Arēna Rīga" apkalpošanas maksa 1,20 EUR apmērā.

 
Nav gaidāmo pasākumu