RAXTU RAXTI koncerts

Muzikālās apvienības "RAXTU RAXTI" koncertā  skanēs gan labi pazīstamas dziesmas no “RAXTU RAXTI” pērn izdotiem albumiem "Vēstījums rakstos", "Man bij'dziesmu vācelīte",  “Līgo”,  gan versijas par latviešu tautasdziesmu tēmām un Imanta Kalniņa dziesmas tautas mūzikai pietuvinātos aranžējumos.

“RAXTU RAXTI” ir šobrīd Latvijā un arī daudzviet pasaulē labi pazīstama latviešu mūsdienu tautas mūzikas apvienība, kuras daiļradē sadzīvo tradīciju spēks ar mūsdienīgiem muzikāliem eksperimentiem, profesionālu un enerģijas pilnu skatuves sniegumu.

Grupā muzicē pieredzes bagāti mūziķi: Kristīne Kārkle, Marts Kristiāns Kalniņš, Kārlis Auzāns, Edgars Kārklis, Armands Treilihs un Artis Orubs.

Koncerts notiks Mazmežotnes muižas pasākumu šķūnī.     

 

Ierašanās no pl. 18:00.  Koncerta sākums pl.20:00.

Koncerts divās daļās, ar starpbrīdi.

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas.    

Pirms koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot muižas restorānā.    

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

 

Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

 
Nav gaidāmo pasākumu